Jozef Milan Tlačové správy

Od pondelka do piatku urobíme záhradku...

Závidíte niektorým majiteľom domov neskutočne pekne upravenú záhradku či dvor? ZÁHRADNÍCTVO ŠVITKO je ten správny adresát na vaše otázky.

Ilustračný obrázok k článku Od pondelka do piatku urobíme záhradku...
Zdroj: Dnes24.sk

Viacerých z vás už isto potešil a pobavil slogan z titulku, ak ste sa viezli vlastným autom za prívesným vozíkom eseročky ZÁHRADNÍCTVO ŠVITKO. Firma Petra Švitka funguje už od roku 2005 a za tú dobu zrealizovala veľa záhradníckych prác hlavne na Liptove, Orave, v okolí Martina, ale aj v Žiline a Bratislave. Obrázky jej roboty si môžete pozrieť nižšie vo fotogalérii alebo oveľa viac – spolu s firemnými kontaktmi – na webovej stránke: www.zahradnictvosvitko.sk.

Komplexná ponuka

Výhodou tejto malej a prispôsobivej spoločnosti, ktorá sezónne dáva prácu 8 až 10 ľuďom, je komplexná ponuka: od naprojektovania záhradníckych a sadových úprav cez úpravy terénu (zemné práce) vrátane závlah , položenia trávnatých kobercov až po samotnú výsadbu zelene. Manželka majiteľa je totiž vyštudovaná záhradná architektka.

Rekonštrukcia a údržba

V prípade, ak nezakladáte novú záhradu, spoločnosť vám poradí a pomôže s rekonštrukciou a údržbou tej Vašej súčasnej. Veríme, že budete spokojní, pokiaľ využijete služby firmy ZÁHRADNÍCTVO ŠVITKO. Presvedčte sa, že je skutočne možné „od pondelka do piatku urobiť záhradku…“ – tú vašu.

Od pondelka do piatku urobíme záhradku...
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM