Rôzne

Osobitná policajná kontrola v kraji už dnes: Kde budú v Ružomberku?

Dopravní policajti pokračujú v kontrolách. Nezabúdajte, že vás vôbec nemusia zastaviť a napriek tomu, ak porušíte zákon, domov vám príde zásielka. Dnes sa zamerajú na kontrolu dodržiavania povinností držiteľa vozidla.

Ilustračný obrázok k článku Osobitná policajná kontrola v kraji už dnes: Kde budú v Ružomberku?
Zdroj: TASR

Polícia v Žilinskom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Policajti v stredu 4. júna 2014 vykonajú na území Žilinského kraja osobitnú kontrolu zameranú na kontrolu dodržiavania povinností držiteľa vozidla. V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Polícia apeluje na vodičov: Nezabúdajme, na cestách sa navzájom rešpektujme, správajme sa disciplinovane, ohľaduplne, dodržiavajme dopravné predpisy a nepreceňujme svoje schopnosti. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom predchádzať nešťastiam na cestách.

zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM