Ivana Milanová Krimi

Pod kolesami vlaku skončili na Liptove dvaja ľudia: Ružomberčan zrážku neprežil

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) zaznamenali v priebehu minulého týždňa dve zrážky vlaku s osobou. To však nie je všetko! Vyskytli sa aj ďalšie unikátne prípady.

Ilustračný obrázok k článku Pod kolesami vlaku skončili na Liptove dvaja ľudia: Ružomberčan zrážku neprežil
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý prípad sa stal v Liptovskom Mikuláši, kde došlo k zrazeniu a usmrteniu muža, ktorý prechádzal tesne pred idúcim vlakom. Pravdepodobne išlo o samovraždu.

K ďalšej nehode došlo v úseku Ružomberok – Ľubochňa, kde na zastávke Rybárpole vlak zrazil a usmrtil muža. Informovala o tom hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

Železničiari počas uplynulého týždňa zaznamenali aj dva kuriózne prípady. V prvom prípade rušňovodič vlaku zistil, že neznáme osoby strieľali na vlak zo vzduchovky. „Našťastie k zraneniam nedošlo,“ doplnila hovorkyňa ŽSR.

Druhý prípad sa stal v úseku Lehnice – Orechová Potôň, kde rušňovodič spozoroval človeka ležiaceho v koľajisku. „Vlak zastavil posledným vozňom nad ležiacou osobou, ktorej jazda vlaku nespôsobila žiadne viditeľné zranenia. Rušňovodič osobu spod vlaku vytiahol a privolal políciu, osoba však medzitým ušla,“ dodala Pavliková.

Prečítajte si tiež:

Mestskí policajti pomáhali riešiť vytápanie bytu

Úrady jej odobrali už dve deti. Postará o tretie, ktoré práve čaká?

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM