Krimi

Polnočná tragédia v Hrboltovej: Ružomberčan (49) neprežil

Čelnú zrážku s autobusom neprežil vo štvrtok na ceste III. triedy v miestnej časti Ružomberka Hrboltová vodič (49) Mazdy Demio z Ružomberka. O dopravnej nehode informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

Ilustračný obrázok k článku Polnočná tragédia v Hrboltovej: Ružomberčan (49) neprežil
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Ružomberčan sa podľa nej zrazil s autobusom, ktorého 40-ročný vodič jazdil na pravidelnej linke. „Pri dopravnej nehode utrpel vodič Mazdy ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Požitie alkoholických nápojov u vodiča autobusu polícia nezistila. U vodiča Mazdy bude vykonaná pitva. Hmotnú škodu na vozidlách odhadli na približne 10.000 eur. Polícia v prípade dopravnej nehody začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Portál rescueonline.sk uviedol, že k tragickej dopravnej nehode došlo vo štvrtok 4.júla 2013 pred polnocou na ceste III. triedy v Ružomberku, miestna časť Hrboltová. Náš čitateľ Marek J. napísal, že bol v autobuse: „Bolo to 22 45, posledný bus do starej H. Boli sme tam“. Ďakujeme Marek.

ilustračné foto: rk24

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM