Jozef Milan Krimi

POTVRDENÉ: V Ružomberku vyčíňal podpaľač!

Fiat Ducato zapálil v noci zo stredy (1. 8.) na štvrtok (2. 8.) neznámy páchateľ na Šoltésovej ulici v Ružomberku. O udalosti informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

Požiar mal spôsobiť na aute škodu približne 4000 eur. „Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. Polícia na prípade intenzívne pracuje a po páchateľovi pátra. V prípade jeho zistenia a preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody šesť mesiacov až tri roky,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Naša 24-ka sa snažila potvrdiť policajné informácie priamo na Šoltésovej ulici. Dvaja oslovení páni zhodne nevedeli o žiadnom nočnom požiari auta. Starší z nich vylúčil, žeby o tom nevedel, ak to malo byť na ich ulici.

Overovali sme pravdivosť správy u policajnej hovorkyne Jany Balogovej, ktorá ju potvrdila://** K požiaru vozidla Fiat Ducasto došlo v Ružomberku na ulici Šoltésovej v areáli súkromnej spoločnosti, správy bola zaslaná do agentúr a médiám a je v poriadku.**//

ruzomberok24/ tasr Foto: global24/ ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM