Ivana Milanová Od Vás

POZVÁNKA: Hug day....Čo??? aha, to sme tu už mali

Do Ružomberka zavíta už po 2 rok udalosť s názvom Hug Day (Medzinárodný deň objatí), ktorá sa uskutoční dňa 27.6. 2015. Špeciálna udalosť sa v tento deň uskutoční taktiež vo vyše ako 50 mestách Slovenska a viac ako 10 krajinách na celom svete.

Ilustračný obrázok k článku POZVÁNKA: Hug day....Čo??? aha, to sme tu už mali
Zdroj: Dnes24.sk

Do Ružomberka zavíta už po 2 rok udalosť s názvom Hug Day (Medzinárodný deň objatí), ktorá sa uskutoční dňa 27.6. 2015. Špeciálna udalosť sa v tento deň uskutoční taktiež vo vyše ako 50 mestách Slovenska a viac ako 10 krajinách na celom svete.

Usmej sa a daruj objatie – je to predsa zadarmo!

Hug Day je viac ako len deň objatí. Iste sa každý pýta: prečo sa Hug Day uskutoční a čo je jeho hlavnou myšlienkou? Naším poslaním je priniesť úsmev a objatie tam, kde chýba a nezabudnúť pri tom na hodnotu, ktorú nám prináša otvorená náruč. Chceme šíriť myšlienku Dňa objatí a ukázať ľuďom, že objatie je to, čo im môže pomôcť dostať sa z každodenného stresu.

Tento rok sa nebudeme pokúšať o prekonanie minuloročného rekordu, ale chceme to spraviť inak. Výrazne inak a to tak, že si skutočne dáme záležať na objatiach a na splnení ich úlohy! Tak neváhajte, rozdávajte a prijímajte objatia! Týmto vyzývam všetkých čitateľov, aby sa dobrovoľne vybrali na prechádzku naším mestom a nechali sa objať. Podujatie Hug Day sa organizuje pod záštitou firmy Mavio Media už 5 ročník.

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…etrov-241736

http://ruzomberok.dnes24.sk/…-zime-241592

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM