Od Vás

POZVÁNKA: Na divokej vode môže plávať aj Eifellovka či trolejbus. Výmyselníctvo je prikázané

Už po druhýkrát na Slovensku predstaví Red Bull Rapids nebojácnych a chrabrých námorníkov, lodných kapitánov a zdatných plavčíkov, ktorí - na vlastnoručne postavenom korábe a spolu so svojou oddanou posádkou - zdolajú zradné vody dlhočizného Váhu.

Ilustračný obrázok k článku POZVÁNKA: Na divokej vode môže plávať aj Eifellovka či trolejbus. Výmyselníctvo je prikázané
Zdroj: Dnes24.sk

Plavidlo, ktoré bude najrýchlejšie a svojím originálnym zjavom oslní aj náročnú porotu, si z vážskych vôd vyloví poklad s euro dukátmi, ktorý by mu závidel nejeden ostrieľaný pirát. Tento rok bude všetky kreatívne hlavy a odvážne telá hostiť Areál vodných športov v Liptovskom Mikuláši. Zdolať bude potrebné, a to čo najrýchlejšie a najladnejšie, 400-metrový úsek Váhu. Každý starý morský vlk totiž vie, že rýchlosť je síce dôležitá, obávaná porota Red Bull Rapids však bude klásť značný dôraz aj na umelecké prevedenie plavby a originalitu samotného plavidla.

Samotná veľká námorná bitka sa odohrá 26. septembra. A aby vám o Red Bull Rapids žiadna správa neodplávala, pre viac info sledujte http://www.redbullrapids.com/sk/sk/.

Premiéra v Čuňove

Odvtedy, čo sa s čunovskými perejami pasovalo 41 odvážnych posádok, prešli už tri roky. Premiérový slovenský ročník Red Bull Rapids sa konal v areále Divoká voda. Nablýskané lode sršali kreativitou. Takmer deväťtisícke divákov sa predviedla slávna parížska Eiffelovka, elegantná labuť, či trolejbus číslo 212. Čunovských vôd sa nezľakla ani Snehulienka so siedmimi trpaslíkmi, Rómeo a Júlia a Homer s rodinkou. So svojou premakanou vírivkou zabojovali aj olympijskí víťazi bratia Hochschornerovci.

Zdroj: Matúš Molitoris

Red Bull Rapids
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM