Jozef Milan Kultúra

POZVÁNKA: V ružomberskom kine bude ORIENT SHOW

Tanečná skupina Orientalico vás pozýva na hudobno-tanečné podujatie v sobotu 9.6.2012 o 17:30 v priestoroch Kina Kultúra. Zažite vôňu orientu a exotiku v podaní brušných tanečníc z rôznych kútov Slovenska.

Tanečná skupina ORIENTALICO sa venuje svojej záľube od roku 2006. S cieľom dosiahnuť vyššie majstrovstvo v tomto umení, skupina zbierala vedomosti a skúsenosti v rôznych kútoch Slovenska, Česka, Talianska i ďalekého východu. V roku 2008 dve členky absolvovali lektorský kurz, ktorý úspešne zavŕšili diplomom a skúškou z anatómie, rytmiky, choreografie a praktického tanca. ORIENTALICO pripravuje a nacvičuje tanečné choreografie ako aj sólo vystúpenia, ktoré potom prezentuje na rôznych spoločenských podujatiach.

[color=#ff00ff]­[blockquote]So­botňajšie poduajtie je pre nás tanečnou udalosťou roka. Hawaiský tanec, Tango-orientale, Arabo-flamenco, tribal, bolywood, egyptský folklór, orientálny kabaretný tanec…a k tomu živá orientálna muzika. Tešíme sa na Vás. [/blockquote][/co­lor]

V programe vystúpia: Daniela Zaghareet (BA), skupina Samira (MT), Nerife a spol. (PN), tanečná škola Rendy (PB), Musica Orientalica (RK), Azhar (RK) a Orientalico. Pol hodiny pred a po programe budú vo foyer kina sprievodné akcie: vizážistický kútik – orientálne maľovanie henou – dizajnérska prezentácia stolovania.

Orientalico
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM