Jozef Milan Tlačové správy

Predpremiéra nového modelu SEAT TOLEDO v predajni SEAT Ružomberok

Nový SEAT TOLEDO 4. generácie je štýlové, úžasné, hodnotné a cenovo prístupné rodinné vozidlo. Svojím prevedením hatchback, kvalitou spracovania a použitých materiálov, veľkorysou priestrannosťou pre cestujúcich aj batožinu je jedno z najkomfortnejších rodinných vozidiel ponúkaných na trhu.

Ilustračný obrázok k článku Predpremiéra nového modelu SEAT TOLEDO v predajni SEAT Ružomberok
Zdroj: Dnes24.sk

Vážený zákazník !

Pozývame Vás na exkluzívnu predpremiéru nového modelu SEAT TOLEDO 4. generácie na Slovensku, ako poďakovanie za Vašu dôveru prejavenú dnes, ale aj v minulosti k značke SEAT, ako aj k našej spoločnosti.

Predstavenie nového TOLEDA sa uskutoční v dňoch 21. a 22. júna (v piatok a sobotu tento týždeň) v predajni SEAT Ružomberok. Akcia prebieha v uvedených dňoch od 09.00 – 17.00 hod.

Absolvovaním predvádzacej jazdy ste zaradení do losovania o hlavnú cenu „SEAT TOLEDO s plnou nádržou na celý týždeň zadarmo“.

Samozrejme v prípade záujmu máme pre Vás pripravené aj ostatné aktuálne predávané modely nový LEON, faceliftová IBIZA a IBIZA ST-Kombi, obľúbená ALTEA XL, rodinná ALHAMBRA, nielen na ukážku, ale aj s možnosťou vyskúšania formou predvádzacej jazdy s rôznymi motorizáciami bennzínové 1.4i 85k, 1.2 Tsi 86k, 1.2 Tsi 105k a dieselové 1.6 Tdi 105k, 2.0 Tdi 140k.

Extra bonus pre záujemcov o kúpu nového SEAT-u TOLEDO je „exkluzívna zľava 1%“ z ceny nového auta pri spísaní aj nezáväznej objednávky počas dvoch dní trvania tejto akcie.

Veľmi sa tešíme na Vašu návštevu, nové TOLEDO stojí zato vidieť naživo a presvedčiť sa o jeho výnimočnosti. Veríme, že si nájdete aj v týchto pekných dňoch chvíľu pre strávenie príjemných okamihov u nás pri kávičke a koláčiku.

S úprimným pozdravom za kolektív AUTOSUN Ružomberok

Ing. Martin Sabo – riaditeľ

Nové Toledo
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM