Krimi

Prefíkanec z Veľkého Krtíša (26): Tak ty mi nedáš peniaze, ty jedna veľká ....

Mestskí policajti v poslednom období riešili viacero sťažností občanov na ľudí, ktorí obvykle na parkoviskách obchodných centier žiadali od nakupujúcich peniaze na vymyslené potreby. Vrcholom takéhoto obťažovania bolo následné hrubé správanie voči tomu, ktorý "dar" odmietol poskytnúť.

Ilustračný obrázok k článku Prefíkanec z Veľkého Krtíša (26): Tak ty mi nedáš peniaze, ty jedna veľká ....
Foto: Jozef Milan

Koncom apríla pri hliadkovacej činnosti v blízkosti obchodného domu na Bystrickej ceste videli mestskí policajti konflikt medzi dvomi mužmi. „Zistili, že jeden muž prišiel k vodičovi auta a pýtal od neho peniaze na cestovný lístok. Tvrdil, že sa potrebuje dostať domov. Keď mu pán slušne odpovedal, že mu peniaze nedá, začal mu vulgárne nadávať. Zistili, že podozrivým je 26-ročný muž z okresu Veľký Krtíš,“ napísal policajný preventista. Podľa ďalších svedkov sa dotyčný pohyboval v blízkosti obchodného domu minimálne dva dni. Po odmietnutí sa mal k osloveným vo viacerých prípadoch hrubo správať. Mestskí policajti zistili, že takýmto spôsobom získal ďaleko vyššiu sumu peňazí, ako by potreboval na lístok.

Za priestupok proti občianskemu spolunažívaniu mu bola uložená bloková pokuta a v rámci zachovania verejného poriadku z miesta odišiel.

Podobný prípad: http://ruzomberok.dnes24.sk/…ucich-202847

Zdroj: msp rk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM