Aktualizované Krimi

Pri Ružomberku sa stala tragédia: Auto sa zrazilo so srnou a narazilo do stromu, vodič neprežil!

Na ceste kosila smrť! Pri Ružomberku sa stala tragická dopravná nehoda. Podľa polície z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu auta s lesnou zverou, následne vozidlo zišlo mimo cestu a narazilo do stromu!

Ilustračný obrázok k článku Pri Ružomberku sa stala tragédia: Auto sa zrazilo so srnou a narazilo do stromu, vodič neprežil!
Zdroj: Dnes24.sk

Tragédia! Osobné auto sa podľa slov hasičov zrazilo so srnou. K nehode došlo dnes ráno pred piatou hodinou na ceste pri obci Liptovská Osada.

„Vodič (45) viedol osobné motorové vozidlo Škoda Octavia. Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu vozidla s lesnou zverou. Následne vozidlo zišlo mimo cestu vľavo a narazilo do stromu,“ uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Ako doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Miroslava Ondrichová, vodič ostal vo vozidle zakliesnený.

„Pri dopravnej nehode vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. Jeho spolujazdec (32) utrpel predbežne ľahké zranenia. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 3 500 eur,“ povedal Moravčík so slovami, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Hasiči podľa Ondrichovej zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru a po zdokumentovaní nehody políciou a súdnym znalcom vyslobodili z vozidla zakliesnenú usmrtenú osobu. „Následne odtiahli auto na krajnicu, kde si ho prevzala odťahová služba,“ dodala hovorkyňa.

Tragická zrážka so srnou: Hrozivé FOTO z miesta nešťastia
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM