Samospráva

Primátor Ružomberka sa prihovára občanom: Viac lásky a porozumenia ako nezhôd a nenávisti

Na začiatku roka 2016 vám, milí čitatelia internetového denníka Ružomberok24, ponúkame príhovor prvého muža ružomberskej samosprávy Igora Čombora (na titulke v strede).

Ilustračný obrázok k článku Primátor Ružomberka sa prihovára občanom: Viac lásky a porozumenia ako nezhôd a nenávisti
Foto: Jozef Milan

Vážení spoluobčania, milí Ružomberčania,

v doznievajúcej atmosfére obdobia Vianoc sa lúčime aj so starým rokom a vstupujeme do druhej polovice tohto desaťročia . Dovoľte mi, aby som Vám občanom, zamestnancom MsÚ a poslaneckému zboru poďakoval za spoluprácu, dôveru a spoluúčasť pri budovaní nášho mesta.

Ako to už býva zvykom, nový rok znamená pre mnohých z nás začiatok nových plánov, predsavzatí a určenia nových cieľov, ktoré by sme počas nastávajúceho roka chceli uskutočniť v súkromnom i pracovnom živote. Je to tiež čas, kedy sa obzeráme späť a hodnotíme to, čo sme za uplynulý rok zažili, vykonali a samozrejme aj to, čo sme nestihli urobiť. Prajem si, aby sme všetci do nového roku vkročili s dobrou náladou, pevným zdravím a plný odhodlania naplniť všetky ciele.

Tak isto všetkým želám viac tých krajších dní ako tých horších, viac lásky a porozumenia ako nezhôd a nenávisti, viac hojnosti a radosti ako smútku a trápenia. Všetko len to dobré do nového roka praje Igor Čombor.

Zdroj: Michal Praženica, asistent primátora

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM