Tlačové správy

Primátorský kandidát Michal Slašťan má transparentný účet

Kandidát na primátora Ružomberka Michal Slašťan zverejňuje financovanie svojej volebnej kampane prostredníctvom transparentného účtu. Je prvým - a zatiaľ jediným - spomedzi ostatných kandidátov na primátora, ktorý si ho založili.

Ilustračný obrázok k článku Primátorský kandidát Michal Slašťan má transparentný účet
Zdroj: Dnes24.sk

(politická reklama)

Pre Michala Slašťana to nie je náhoda, pretože s otvorenosťou nikdy nemal problém, práve naopak. "Ešte ako primátor v rokoch 2006–2010 som uvítal spoluprácu s Transparency International na projektoch pre samosprávy. Okrem založenia transparentného účtu som sa prihlásil aj do internetovej siete pre politikov Transparentny­Poslanec.sk,“ povedal kandidát na primátora Ružomberka.

Číslo transparentného účtu Michala Slašťana je 5061917800, kód banky 0900 (Slovenská sporiteľňa). Voliči a občania tak môžu prostredníctvom internetovej stránky www.transparentneucty.sk sledovať pohyby na tomto účte, ale v prípade ich záujmu, môžu taktiež podporiť kandidatúru Michala Slašťana na primátora Ružomberka.

Máte námety, pripomienky alebo sa chcete len niečo opýtať? Píšte na e-mailovú adresu: michalslastan@michalslastan.sk. Viac informácií o kandidátovi na: www.michalslastan.sk.

zdroj: Vladimír Buzna, koordinátor volebného tímu

Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM