Jozef Milan Basketbal

Príprava na lepších súperov sa vydarila

Basketbalová extraliga žien mala v sobotu na programe zápasy 5. kola. Basketbalistky MBK Ružomberok porazili v domácej Koniarni košickú Cassoviu priepastným rozdielom, ktorý sa na extraligu ani nehodí.

Ilustračný obrázok k článku Príprava na lepších súperov sa vydarila
Foto: Jozef Milan

MBK Ružomberok – BK SOUŽ Cassovia Košice 117:35 (68:15) Štvrtiny: 37:9; 31:6; 23:5; 26:15; Najviac bodov: Parkerová 21, Baburová 18 (5 trojok), Holmesová 16 – Migová 8, Filičková 6, Jassová 5 Zápas sledovalo 320 divákov.

Štefan Svitek, tréner Ružomberka://**„Od začiatku zápasu sme hrali koncentrovane. Rýchlo sme si vytvorili veľký náskok a v takomto duchu sa nieslo celé stretnutie. Mladé hráčky dobre zapadli do hry. Bolo viacero pasáží, keď sa dievčatá basketbalom bavili.“ **//

Zápasu predchádzalo stretnutie prezidenta klubu a viceprimátora mesta Stanislava Bellu s fanklubom domácich dievčat. Fanúšikovia prejavili plnú podporu tímu, trénerovi aj funkcionárom. Prezident klubu prisľúbil, že klub zariadi pre fans autobus na zápasy MBK na súperových palubovkách. Stanislav Bella si symbolicky odsedel prvý polčas medzi fanklubom, ktorý bol – ako tradične- slušne vybavený bicími nástrojmi. Svojské a prenikavé zvuky vydávali taktiež aerofóny klubového maskota (viď fotogalériu).

ruzomberok24/ mbk-rbk.sk

Príprava na lepšie súperky sa vydarila
15
Galéria
Foto: Jozef Milan / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM