Kultúra Kultúra

R.I.P.: Odišiel rešpektovaný kolega a tvár vášho webu

Jožko Milan, patriot telom i dušou, sa usiloval svojimi správami pomôcť dobrým zámerom, upozorniť na neprávosť a pochváliť poctivosť. Rodák z Ružomberka písal pre vás roky so zápalom a zvedavosťou. Skonal po ťažkej chorobe, v nedeľu sa s ním rozlúčilo niekoľko sto ľudí.

Ilustračný obrázok k článku R.I.P.: Odišiel rešpektovaný kolega a tvár vášho webu
Zdroj: Dnes24.sk

Tento rok v decembri, deväť dní pred Štedrým dňom, by oslávil 57 rokov. Kolega, priateľ a duša webu Ružomberok.dnes24­.sk, Jožko Milan, sa narodil v Ružomberku.

Po skončení tunajšieho gymnázia sa rozhodol pre štúdium na banskobystrickej Univerzite Mateja Bela. Dlhé roky sa angažoval v kultúre, pracoval aj v rádiu Lumen. O veciach verejných nechcel iba písať, jeho cieľom bolo meniť spoločnosť konkrétnymi činmi.

Váš web, Ružomberok.dnes24­.sk, budoval s jediným zámerom – priniesť vyvážené, objektívne a podnetné spravodajstvo. Vďaka jeho zvedavosti a zanieteniu ste mohli objaviť neznámu krásu i odvrátenú tvár mesta.

S Jožkom Milanom odišiel skúsený a zodpovedný kolega, ktorému nechýbali zápal pre vec a kreativita. Vďaka nim dokázal z mestského webu Ružomberok.dnes24­.sk vytvoriť jeden z najlepších portálov v sieti Dnes24.sk.

Jožko bol v pravom slova zmysle dušou webu a jeho prístup bol a zostane vzorom pre redakciu.

Česť jeho pamiatke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM