Ivana Milanová Samospráva

Radnica vydala maľovanú mapu s atrakciami mesta

Cykloturistický sprievodca regiónom a mapa top atraktivít Ružomberka tvoria dva nové prírastky do bohatej rodiny propagačných materiálov, ktorými sa mesto v srdci Liptova chce prezentovať návštevníkom.

Ilustračný obrázok k článku Radnica vydala maľovanú mapu s atrakciami mesta
Zdroj: Mesto Ružomberok

Starší materiál, avšak v novej grafike. S použitím mapového podkladu, zameraným na cyklotrasy dolného Liptova. To je stručná charakteristika vkusného dokumentu, ktorý má prezentovať danosti regiónu. „Pribudli v ňom nové trasy ako CykloKorytnička, či prepojenie Hrabova a Čutkova či náučného chodníka pri Černovej, ako aj nové fotografie a texty," hovorí Jaroslav Maga z mestského úradu.

Úplne novým materiálom je mapa Top atraktivít Ružomberka v letnej sezóne. „Rozdelený je do štyroch oblastí – Ružomberok, Vlkolínec, Hrabovo, Čutkovo," dopĺňa Maga. Podľa jeho slov, návštevník mesta sa dozvie o všetkých atrakciách Ružomberka, zameraných na cestovný ruch, ktoré sa nachádzajú v zobrazovanom ú­zemí.

Okrem použitia úplne nových snímok je zaujímavá aj textová časť, doplnená o návštevné hodiny a kontakty. „Novinkou je letná mapa – ručne maľovaná, na ktorej sú všetky atraktivity zakreslené. Ide o prvú maľovanú mapu okolia Ružomberka. Tento typ je v súčasnosti veľmi populárny, stretávame sa s ním v mnohých domácich či zahraničných materiáloch," hovorí Maga.

Obidva propagačné materiály vyšli v náklade po 5 000 kusov. K dispozícii sú pre verejnosť bezplatne v Informačnom centre na Bernolákovej ulici, alebo v priestoroch Mestského úradu Ružomberok na Námestí Andreja Hlinku.

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…zenia-239936

http://ruzomberok.dnes24.sk/…racku-240074

Zdroj: Mesto Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM