Jozef Milan Kultúra

Rozlúčkový koncert Honzu Nedvěda sa prekladá

Rozlúčka Honzu Nedvěda, ktorá sa mala pôvodne uskutočniť v nedeľu 14. apríla, sa uskutoční v novom termíne - v pondelok 27. mája 2013 o 19:00 vo Veľkej dvorane Kultúrneho domu A. Hlinku v Ružomberku. Zakúpené vstupenky ostávajú platné.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčkový koncert Honzu Nedvěda sa prekladá
Foto: Jozef Milan

Tí klienti, ktorým daný termín nevyhovuje, môžu vstupenky vrátiť na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili, najneskôr do 23.04.2013!

Honza Nedvěd sa lúči so svojimi priaznivcami na posledných koncertoch

Bratia Nedvědovci hrajú spolu alebo oddelene už desiatky rokov a stále sú zárukou kvalitnej hudby. Patria k najznámejším českým folkovým spevákom.

Bratská dvojica začala svoju kariéru v dnes už legendárnych skupinách Spiritual Kvintet a Brontosauři. Láska ku gitare ich priviedla k trampským a lesáckym melódiám. Fanúšikov oslovili emocionálne nabitými a spevavými melódiami. Mnohé ich piesne priam zľudoveli (Stánky, Valčíček, Na kameni kámen, Podvod…). Bratia Nedvědovci bývajú častými hosťami slovenských pódií a naše publikum ich za to odmeňuje veľkou priazňou. Je to jedinečná, výnimočná možnosť pre obyvateľov Ružomberka a okolia, vidieť a počuť svojho obľúbeného interpreta na jednom z posledných koncertov – koncertuje len do konca júna 2013.

Zloženie skupiny:

  • Honza Nedvěd – gitara a spev
  • Franta Nedvěd – gitara a spev
  • Vojta Nedvěd – gitara a spev
  • Petr Kocman – gitara, elektrická gitara, spev
  • Milan Plechatý – basová gitara a spev
  • Jarda Petrásek – bicie

zdroj: IC rk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM