Petra Janigová Futbal

Ruža hodlá poraziť žlto-zelených

"Náš cieľ je jasný, chceme poraziť Žilinu," tvrdí tréner A mužstva Aleš Křeček na klubovej stránke. Ružomberok24 vám prinesie výsledok zápasu s komentárom a vyjadrenia trénerov ako PRVÝ.

Záver futbalovej sezóny je pod Čebraťom divácky skutočne atraktívny. Po bratislavskom Slovane si príde po mimoriadne dôležité body** najhorúcejší ašpirant na majstrovský titul – MŠK Žilina. Bojovať by sa malo na všetkých frontoch, tak na trávniku ako aj na tribúnach. Veď aj keď náš tím už v posledných kolách veľké plány nemá, žltozeleným v tradičnom severskom derby na vlastnom trávniku určite nič nedaruje zadarmo. Žilina má tri kolá pred záverečným finišom dvojbodový náskok pred druhou Trnavou a od tretieho Slovana ju delia iba tri body. V Ružomberku jej preto pôjde o veľa, veď **prípadné ****zakopnutie ju môže pripraviť o titul. Domáce MFK však bude chcieť svojmu rivalovi oplatiť tesnú prehru 1:2 zo začiatku jari, pričom s rovnakým výsledkom sa skončil pod Čebraťom aj zápas na jeseň.

Ďalšiu** veľkú výzvu majú pred sebou po Slovane aj ružomberskí fanúšikovia. Tí v poslednom zápase vytvorili na štadióne už takmer zabudnutú domácu atmosféru, ešte o niečo vylepšiť by to chceli aj proti Žiline. Čo sa so Slovanom zadarilo, proti šošonom nebude vôbec jednoduché, zo susedného mesta sa k nám tradične chystá mnoho fanúšikov, takže ružomberský fanklub potrebuje čo najviac hrdiel. Kotol, v ktorom sa všetci priaznivci MFK zgrupujú, bude opäť presunutý na novú tribúnu do ****sektoru G, navyše vedenie na túto časť tribúny odsúhlasilo aj znížené vstupné za cenu jedného eura**. Takže, ak si chcete aj vy zakričať a pomôcť tak Ruži k víťazstvu, nasmerujte svoje kroky práve sem.

Bezpečnostné opatrenia: ****

Zápas so Žilinou sa odohrá už zajtra (12. mája) o 17:30 a keďže ho ÚLK označila ako vysokorizikový, bezpečnostná komisia pri MFK prijala tieto** bezpečnostné opatrenia:**

1.) Podľa aktuálnej situácie bude úplne obojsmerne uzatvorená Ma­kovického ulica od kruhového objazdu pri hoteli Áčko po križovatku na Športovej ulici (pri tenisových kurtoch), a to v sobotu 12. 05. 2012 v ča­se od 16:00 do 20:00. Dopravu počas uzávierky budú riadiť príslušníci polície. Uzatvorenie bude označené prenosným dopravným značením: 

  • parkoviská pre automobily na Makovického ulici (pri hoteli Áčko) budú uzatvorené!

2.) Z bezpečnostných dôvodov bude vstup č. III – domáci z Mako­vického ulice na tribúnu B, vrátane predaja vstupeniek pre domácich fanúšikov, uza­vretý:

  • držitelia permanentných vstupeniek a záujemcovia o vstupenky na tribúnu B použijú výlučne vstup č. I z Hrabovskej cesty (pri Katolíckej univerzite),

- súčasne upozorňujeme, že vstup na štadión pre domácich fanúšikov na tribúnu B nebude umožnený z Vajanského ulice (tento vstup zásadne platí len pre fanúšikov, ktorí majú zakúpené permanentné vstupenky a lístky na tribúnu A).

3.) Dňa 12. 05. 2012 v čase od 16:30 do 19:30 bude platiť zákaz predaja, podávania a konzumácie alkoholu na futbalovom štadióne a v okolitých reštauračných zariadeniach, vy­daný v zmysle ustanovenia Zákona č. 479/2008 Z.z. mestom Ružomberok. 

4.) Počas prípravy a konania zápasu bude na Športovej ulici v obidvoch smeroch platiť zákaz parkovať pre všetky motorové vozidlá, označené prenosným dopravným zna­čením. 

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM