Jozef Milan Futbal

Ruža ide na hrádocké oslavy postupu do III.ligy

Futbalisti Liptovského Hrádku postúpili v uplynulej sezóne do vyššej súťaže. V sobotu chcú tento úspech osláviť aj priateľským zápasom z liptovským ligistom z Ružomberka. Zápas sa začína o 14:00 a vstup je voľný.

Ilustračný obrázok k článku Ruža ide na hrádocké oslavy postupu do III.ligy
Zdroj: Dnes24.sk

MFK Ružomberok odohral v Liskovej prvý prípravný zápas s nováčikom najvyššej súťaže z Podbrezovej. Stretnutie bolo netradičné v tom, že sa hralo na 3 × 45 minút.

MFK Ružomberok – FO ŽP Šport Podbrezová 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Góly: 87. Ferenčík – 6. Podio, 79. J. Pančík

MFK Ružomberok do 70. minúty: Koníček – Ondrek, Kružliak, Práznovský, Lacko – Lupták, Bartoš, Nagy, Mário Almaský – Serečin, A. Lovású / MFK Ružomberok od 70. minúty: Stančák – M. Kutlík, Nosek, Dunaj, Čurma – M. Lovás, Ferenčík, Kučera, Kolorédy – Ďubek – Trabalík

Kapitán Ďubek zatiaľ neodišiel

Klubová webstránka informuje, že 27-ročný stredopoliar už má viacero ponúk zo zahraničia, a on bude spokojný, keď mu jedno angažmán vyjde. „Je to jeden z hráčov, ktorý je v optimálnej fáze svojej kariéry a spoločne hľadáme pre neho nové uplatnenie, vďaka čomu sa ešte dokáže aj on niekam posunúť. Riešime jeho možné uplatnenie sa v inom klube a dúfame, že to bude prospešné pre obe strany – ako pre neho, tak aj pre náš klub," povedal na margo Ďubeka generálny riaditeľ MFK Ľubomír Golis.

Majiteľ Milan Fiľo sa už osobne angažovať nechce

Situácia okolo prezentovaných odchodov našich hráčov sa dotkla aj majiteľa klubu, ktorý sa rozhodol, že v MFK sa už nebude osobne angažovať. „Mal som telefonát s pánom Milanom Fiľom. Mrzí ho situácia v médiách v otázke futbalu v Ružomberku. Je to človek, ktorý dal za dlhé roky do ružomberského futbalu desiatky miliónov eur a bez neho by zrejme tento klub neexistoval. Médiami opisovanú situáciu vníma ako útok na jeho osobu a dobré meno a tým pádom aj na dobré meno MFK Ružomberok. On osobne sa už neplánuje naďalej angažovať v ružomberskom futbale. Ostane pôsobiť v klube prostredníctvom firiem vo svojom portfóliu, ale už nie osobne," sprostredkoval odkaz majiteľa klubu Ľubomír Golis.

zdroj: mfkruzomberok.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM