Ivana Milanová Krimi

Ružomberčan odišiel z obchodu s vozíkom. Prečo? Aby sa podoprel...

Mestská polícia v Ružomberku často rieši aj úsmevné prípady z ulíc nášho mesta, pričom v nich má hlavnú ulohu alkohol. Bolo tomu tak aj v posledný januárový víkend.

Ilustračný obrázok k článku Ružomberčan odišiel z obchodu s vozíkom. Prečo? Aby sa podoprel...
Zdroj: TASR

Alkohol sa podpísal aj pod ďalšie oznámenie, ktoré v ten víkend preverovala mestská polícia. V tomto prípade obsluha jednej predajne potravín mala problém s opitým zákazníkom. Ten síce v obchode nakúpil, no z obchodu odišiel aj s nákupným vozíkom. Vyslaná hliadka ho zastavila asi 200 metrov od obchodu, muž na svoju obhajobu uviedol, že vozík používal ako oporu, pretože kvôli množstvu požitého alkoholu nedokázal sám stáť na nohách. Po výzve policajtov bol vozík vrátený do predajne a muž odišiel len s dôrazným napomenutím.

V poslednú januárovú nedeľu sa stal aj tento kuriózny prípad. Hodinu pred polnocou oznámil na tieňovej linke mestskej polície159 vystrašený ženský hlas, že sa jej pokúša niekto násilím dostať do domu. Operačný príslušník okamžite vyslal na Biely Potok motohliadku, tam totiž mala bývať oznamovateľka. Po príchode mestskí policajti našli pri vchodových dverách muža, no po krátkej chvíli zistili, že nejde o žiadneho násilníka. Muž bývajúci v blízkom okolí, ktorý sa ledva držal na nohách si totiž pomýlil dom a pokúšal sa omylom otvoriť dvere na ženinom dome. Do príchodu hliadky sa muž pokúsil dostať dnu aj cez okno, našťastie nič nepoškodil. Nakoľko nebol schopný chôdze, odviedli mestskí policajti opitého muža o pár domov ďalej, tam kde naozaj býva.

Zdroj: Mestská polícia Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM