Jozef Milan Rôzne

Ružomberok bojuje o titul najkrajšie mesto a potrebuje váš hlas!

Ružomberok sa stal za minulý rok šiestym najkrajším mestom na Slovensku. Súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska 2015, taktiež o naj primátora a starostu, už prebieha znova. Zisťovali sme, ako je na tom naše mesto skoro po dvoch mesiacoch od začiatku hlasovania.

Ilustračný obrázok k článku Ružomberok bojuje o titul najkrajšie mesto a potrebuje váš hlas!
Foto: Jozef Milan

Internetový portál Slovakregion vyhlásil aj v tomto roku súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska 2015. Začala sa prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2015. Hlasovať za svoje mesto môže každý, a to do 31. 10. 2015 – 12:00 hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Hlasovať za mesto či obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec. Novým pravidlom je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Každý mesiac sa z pomedzi hlasujúcich žrebujú výhercov hodnotných cien:

  • pobyty pre dve osoby na dve noci
  • rodinné vstupy do wellness
  • knižné balíčky
  • Cestovné lexikóny Slovenskej republiky
  • darčekové poukážky DOXX Plus
  • polročné elektronické predplatné dvojtýždenníka Profit

A ako je na tom Ružomberok?

V priebežnom poradí sa Ružomberok nachádza na 36. mieste, a to z celkového počtu 139 slovenských miest. Do konca súťaže zostáva ešte päť mesiacov, čo znamená, že obhájenie alebo vylepšenie minuloročnej pozície je v našich rukách.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM