Ivana Milanová Kultúra

Ružomberok má svoju Superstar

Má „zlato v hrdle“, je mladá, krásna, a nabrala odvahu prihlásiť sa do Superstar, kde sa jej výborne darí. Dobre tušíte, ak si myslíte, že je reč o Kristíne Debnárovej (17). Prinášame vám rozhovor s touto talentovanou slečnou.

Ilustračný obrázok k článku Ružomberok má svoju Superstar
Foto: Jozef Milan

Na základe čoho si sa prihlásila do Superstar? Bol to tvoj sen, alebo ťa niekto podporoval, aby si sa na to dala?

Prihláška do SuperStar bola čisto iba moja voľba. Vždy som chcela vyskúšať, aké je to postaviť sa pred hviezdnu porotu a spievať. Žeby som mohla dôjsť tak ďaleko, tak o tom som naozaj iba snívala. Ale myslím, že teraz som živým príkladom toho, že sny sa môžu stať skutočnosťou, keď človek bojuje, maká na sebe a nevzdáva sa.

Bývaš vo vile so svojimi spolusúťažiacimi už nejaký ten týždeň. Ako sa Ti tam páči, ste dobrá partia?

Vo vile je to už môj piaty týždeň. Myslím, že sme sa našli naozaj skvelá partia, všetkých ich mám veľmi rada. Občas sa síce vyskytne nejaký ten spor, ktorý potom riešime. Myslím si, že to je však prirodzené, pretože 24 hodín vkuse sa tu po sebe usmievať nemôžeme. Čo mi trochu vadí, je možno to, že steny sú tu ako z papiera, čiže musíme byť dosť tolerantní, keď každý nacvičuje inú pesničku. Ale v podstate som spokojná.

Ako to teraz vyzerá s Tvojím štúdiom? Na akú školu chodíš/chodila si, kým si nešla do Superstar?

Ešte stále som študentkou 3. ročníka Gymnázia v Ružomberku. Nateraz mám individuálny študijný plán. Po ukončení účinkovania v SuperStar si dorobím ročník (či už to stihnem do konca školského roku alebo cez prázdniny) a na budúci rok maturita.

Aké hudobné žánre máš rada, čo najradšej počúvaš a čo spievaš?

Mne je vcelku jedno, akého žánru je hudba, ak je dobrá. Takže ja počúvam skoro úplne všetko, čo má dobrú melódiu, text alebo rytmus. Ale najradšej spievam pokojnejšie veci, ktoré môžem precítiť .

Čo sa Ti spievalo najlepšie a čo najhoršie z doterajších kôl?

Z piesní, ktoré som doteraz spievala sa mi najlepšie spieval Pokoj v duši od Jany Kirschner a najhoršie asi semifinálové The one that got away od Katy Perry, a to mi teda asi ani veľmi nevyšlo.

Chcela by si niečo odkázať svojím fanúšikom a našim čitateľom?

Všetkým čitateľom a fanúšikom by som v prvom rade chcela veľmi poďakovať za podporu a za to, že ste mi umožnili dôjsť až tak ďaleko. Ja budem bojovať a budem sa snažiť vás nesklamať. Pozdravujem celý Ružomberok .

Dnes večer v kole filmových piesní bude Kika spievať skladbu od skupiny Roxette – It Must Have Been Love z filmu Pretty Woman.

http://www.youtube.com/watch?…

Ak sa chcete o našej Superstar dozvedieť viac, sledujte náš portál, kde budúci víkend prinesieme ďalšie exkluzívne informácie.

Kika Debnárová
1
Galéria
Kika Debnárová
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM