Rôzne

Ružomberské stredné odborné školy ponúkajú svoje služby cez katalóg

Žilinská župa prichádza s katalógom výrobkov a služieb stredných odborných škôl v jej zriaďovateľskej pôsobnosti, v ktorom nájdete širokú paletu predmetov od rôznych stojanov, cez darčekové predmety až po veľké šatníkové skrine či postele.

Ilustračný obrázok k článku Ružomberské stredné odborné školy ponúkajú svoje služby cez katalóg
Foto: Jozef Milan

Liptovskohrádocká Stredná odborná škola drevárska sa môže popýšiť pestrou ponukou výrobkov, ktoré zhotovujú individuálne podľa požiadaviek zákazníka. V Strednej odbornej škole polytechnickej v Ružomberku Vám zase na aute vymenia pneumatiky, olej a zdiagnostikujú celé vozidlo. Spojená škola v Ružomberku a Hotelová akadémia v Liptovskom Mikuláši poskytujú cateringové a gastronomické služby, no okrem toho pečú pre svojich zákazníkov torty, zákusky a slané pečivo.

„Remeslo má zlaté dno. Táto ľudová múdrosť je stále aktuálna a vedeli by o tom rozprávať absolventi našich stredných odborných škôl v pôsobnosti Žilinskej župy. Okrem toho, že sa počas štúdia naučia praktické veci priamo do svojho profesionálneho života, väčšina z nich nemá problém po skončení školy nájsť si uplatnenie vo svojom obore. Tento katalóg je akousi prehliadkou ich talentu a nadania, pretože sa spolupodieľajú pri výrobe jednotlivých výrobkov,“ informoval predseda ŽSK Juraj Blanár.

Kompletnú ponuku výrobkov a služieb nájdete na webe ŽSK v sekcii „náš kraj“ http://www.zilinskazupa.sk/…yrobkov-sos/. Katalóg poskytuje kompletné informácie spolu s kontaktnými údajmi na jednotlivé školy.

zdroj: Hana Sahulčíková, hovorkyňa ŽSK

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM