Ivana Milanová Rôzne

„S deťmi na kolesách" Čutkovskou dolinou

OOCR Region Liptov pozýva v sobotu (17.9.) rodiny s deťmi na cyklopodujatie do Čutkova. Detský účastníci môžu získať diplom, sladkú odmenu a 50% zľavu do jedinečného sveta Obra Čutka.

Ilustračný obrázok k článku „S deťmi na kolesách" Čutkovskou dolinou
Zdroj: Mesto Ružomberok

Cyklistika je aj medzi deťmi obľúbený šport. Liptáci preto už druhý rok organizujú podujatie športovo – náučného charakteru „S deťmi na kolesách". Podujatie sa uskutoční najbližšiu sobotu 17. septembra 2016 od 9.30 hod. v doline obra Čutka v Čutkovskej doline. Trasa v úvodnej časti doliny je dlhá 4 km a je vhodná pre deti, ktoré radi bicyklujú, ale zvládnu ju aj drobci, ktorých rodičia zvezú v cyklosedačke alebo prejdú časť trasy na odrážadle.

„Deti sú naša budúcnosť a stráviť s nimi deň na vzduchu, v krásnej doline pri dobrej zábave je najlepšia investícia do ich budúcnosti. Preto sme vytvorili projekt pre rodiny, kde atraktívnou formou nabádame deti k športu. Podujatie má náučno – zábavný charakter, na ktorom sa deti možno i trošku zapotia, ale tiež zaujímavým spôsobom zistia napríklad aj to, aké je dôležité nevyhadzovať odpadky v prírode," povedala projekt manažérka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Petra Šuhajdová.

Rodičia s deťmi sa môžu od 9:30 ráno registrovať. Organizátori ich vybavia číslom pretekára s hlavou Obra Čutka.

Na štvorkilometrovej trase ich čaká 6 stanovíšť plných zábavy a hádaniek, no postačí, aby absolvovali prvé štyri a získajú diplom, darček, sladkú odmenu aj 50% zľavu do zábavného areálu obra Čutka v tejto doline.

Autor: Ing. Katarína Šarafínová REGION LIPTOV, oblastná organizácia cestovného ruchu

Prečítajte si tiež:

Mestskú plaváreň nemá kto prevádzkovať: Je v havarijnom sta­ve!

Mladí si robili pred školou párty s hudbou na plné pecky

„S deťmi na kolesách" Čutkovskou dolinou
2
Galéria
Zdroj: Mesto Ružomberok
„S deťmi na kolesách" Čutkovskou dolinou
1
Galéria
Zdroj: Mesto Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM