Tlačové správy

S HELUZ-om postavíte dom lacnejšie: Aha, ako sa to dá!

Skvelá akcia pre všetkých, ktorý stavajú alebo si plánujú postaviť dom. Ak teraz využijete služby spoločnosti HELUZ, obdaria vás výhodným darčekom. A vďaka tomu ušetríte na stavbe!

Ilustračný obrázok k článku S HELUZ-om postavíte dom lacnejšie: Aha, ako sa to dá!
Zdroj: Dnes24.sk

Spoločnosť HELUZ, najväčší český výrobca tehlových produktov, pripravila pre všetkých, ktorí sa pustili alebo chystajú do stavby domu, špeciálnu šekovú knižku. S tou sa dá ušetriť za jeho vonkajšie aj vnútorné komponenty, ako aj za služby potrebné pri stavbe rodinného domu.

Šekovú knižku dostane každý, kto si v tomto roku kúpi stavebný materiál HELUZ na hrubú stavbu. Majiteľovi stavby ju odovzdá technicko-obchodný poradca spoločnosti, aby mu osobne vysvetlil, ako využiť ponúkané bonusy práve pre jeho dom.

V súčasnosti je v šekovej knižke ponuka až ôsmich firiem. So zľavou si vďaka nej môžete pre váš domov zaobstarať kúpeľňový sortiment, kľučky či montáž vnútorných dverí, vzduchotechniku, zľavu dostanete aj na vypracovanie Energetického certifikátu budovy, energetického posudku, energetického auditu aj na termovízne meranie. Šeková knižka od HELUZu vám okrem toho sprostredkuje zadarmo 15 m2 tepelnoizolačnej omietky alebo 10 m2 samonivelačnej stierky, ďalej diaľkové ovládanie vonkajšieho tienenia, výber dekóru dreva pri sekčných garážových bránach, odkvapové žľaby či pojazd bazénového zastrešenia a 5-ročný servis bazéna.

Spoločnosť HELUZ do svojej šekovej knižky vybrala spoľahlivé a kvalitné firmy, ktoré svojimi výrobkami a službami pomôžu pri stavbe rodinného domu. „Našim zákazníkom dodávame tehly s najlepšími tepelnoizolačnými parametrami na slovenskom trhu a k tomu im chceme dať ešte niečo navyše. Preto do našej šekovej knižky starostlivo vyberáme ďalšie firmy, ktoré pri stavbe domu dokážu svojimi produktmi a službami naozaj pomôcť,“ hovorí marketingový manažér spoločnosti HELUZ Miroslav Mařík.

Ponuka bonusov sa bude stále rozširovať, preto sledujte webovú stánku spoločnosti, sekciu sekova-knizka-heluz.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

S HELUZ-om postavíte dom lacnejšie: Aha, ako sa to dá!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM