Jozef Milan Rôzne

SDKÚ-DS v ružomberskom kine

V pondelok 27.2.2012 pozvala SDKÚ-DS občanov Ružomberka a blízkeho okolia na talkshow Eleny Vacvalovej Sedem so zárukou do ružomberského kina Kultúra. Na predvolebnom podujatí bola prítomná aj ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská.

Ministerka spravodlivosti SR a podpredsedníčka SDKÚ-DS Lucia Žitňanská a podpredseda NR SR Milan Hort mali v Ružomberku celodenný program v rámci ktorého mala ministerka prednášku a diskusiu so študentmi na Gymnáziu Ružomberok na tému: „ Kedy je právo spravodlivé?“. Podpredseda slovenského parlamentu sa stretol so zástupcom primátora mesta Stanislavom Bellom a debatoval so žiakmi Gymnázia sv.Andreja. Poobede sa politici stretli s podnikateľmi a mienkotvornými občanmi mesta a okolia. Následne sa zúčastnili už spomenutej talkshow v kine Kultúra spojenej s verejnou diskusiou s občanmi. Na tomto podujatí sa zúčastnili ďalší vrcholoví politici SDKÚ-DS Ivan Mikloš, Eugen Jurzyca a ružomberská kandidátka na poslankyňu slovenského parlamentu Markéta Rusnáková,

Kandidátka SDKU-DS z okresu Ružomberok: **doc. PhDr. Markéta Rusnáková PhD. **, na kandidátnej listine č. 122

  • 36 rokov, býva v Ružomberku, vydatá, 2 deti
  • zamestnanie: vysokoškolská pedagogička/so­ciálna práca, Katolícka univerzita v Ružomberku
  • vzdelanie: Trnavská univerzita, Fakulta zdravotníctva a sociálnej práce, KU v Ružomberku
  • záujmy: štatutárna zástupkyňa Materského centra Nevedko v Ružomberku, zakladateľka neziskovej organizácie Sollicitudo n.o. na poskytovanie všeobecne prospešných služieb (vzdelávanie, poskytovanie sociálneho poradenstva, pomoci a i.)
RK SDKU-DS
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM