Ivana Milanová Krimi

Sheila, ktorá zneuctila korán, je opäť vo väzbe: Pobila sa v bare!

Sudca pre prípravné konanie vyhovel návrhu prokurátora Okresnej prokuratúry Ružomberok a 24-ročnú Ružomberčanku Sheilu Sz. obvinenú z prečinu výtržníctva a prečinu násilia proti skupine obyvateľov vzal do väzby.

Ilustračný obrázok k článku Sheila, ktorá zneuctila korán, je opäť vo väzbe: Pobila sa v bare!
Zdroj: YouTube.com

Dôvodom je obava, že obvinená ujde, ako aj obava z pokračovania v trestnej činnosti. Informoval hovorca Krajskej prokuratúry v Žiline Milan Cisarik s tým, že proti rozhodnutiu o vzatí do väzby podala obvinená sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať Krajský súd Žilina.

Mladá žena, ktorú celé Slovensko pozná vďaka zatknutiu za pomočenie a spálenie koránu, sa podľa medializovaných informácií počas uplynulého víkendu pobila v herni v centre Ružomberka.

Incident sa stal v sobotu (8. 4.) v skorých ranných hodinách, kedy Sheila Sz. prišla do herne v sprievode 19-ročnej kamarátky, obidve tam manipulovali s plynovou pištoľou a ohrozovali ľudí.

Informovali sme o incidente v tomto článku:

Sheila Sz. je už niekoľko týždňov obvinená zo zločinu výroby extrémistických materiálov v spolupáchateľstve, v súbehu s prečinom násilia proti skupine obyvateľov, prečinom hanobenia rasy a presvedčenia, ako i prečinom podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti.

Mladá žena sa mala zúčastniť na výrobe obrazovo zvukového materiálu podnecujúceho k nenávisti a násiliu proti skupine obyvateľov pre ich náboženské (islamské) vyznanie.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM