Ivana Milanová Kultúra

Silné reči po prvý krát v Ružomberku

Do ružomberského Kina Kultúra zavíta štvorica komikov, ktorá prinesie správnu dávku svojského čierneho humoru. Presvedčte sa, že sa je načo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Silné reči po prvý krát v Ružomberku
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

„Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmimi rokmi podarilo opraviť a do 8. sezóny ideme silnejší, ako kedykoľvek predtým.“ S týmito slovami a odhodlaním vyráža stand-up comedy show Jána Gorduliča a jeho hostí do miest, ktoré obchádzali a zavítajú aj do Ružomberka.

Tešiť sa môžeme na dávku čierneho humoru od týchto komikov:

  • Ján Gordulič

Zakladateľ a líder show. Temnej nálepky Poštára Janka sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi. Ukážka z jeho vystúpenia TU.

  • Michael Szatmary

Vyštudovaný politológ, dlhoročný televízny spravodajca a muzikant, ktorý zistil, že stres z chudoby je lepší ako ten pracovný a preto sa radšej venuje naplno humoru a dcére. Ukážka z jeho vystúpenia TU.

  • Jakub Gulík

Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi, lebo keby sa rozhodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC… a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Video nájdete TU.

  • Simona

Rodáčka zo Žiliny, ktorá skôr ako objavila čaro standupu, pričuchla mestskému divadlu, hraniu či réžii. Potom, čo v sebe objavila mrchu alias feministku sa objavila v ČSMT až napokon zakotvila v Silných Rečiach.

Lístky na vystúpenie sú už v predaji https://goo.gl/CIq8P4 a dobré miesta na seba nenechajú dlho čakať.

Zdroj: Kino Kultúra
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM