Jozef Milan Rôzne

Skatepark na Klačne má prevádzkovať WILDSPIRIT

Na 23. júna je naplánované otvorenie Skateparku na Klačne, ktorého prevádzku by malo zabezpečovať ružomberské občianske združenie na podporu netradičných športov Wildspirit. Na ostatnom rokovaní mestského zastupiteľstva sa hovorilo aj o problémoch.

Poslanec za Klačno a predseda komisie športu Ľubomír Kubáň povedal pre našu 24-ku ešte začiatkom mája, že bude trvať na tom, aby športovisko malo svoj prevádzkový poriadok a zodpovednú osobu alebo organizáciu. Na májovom rokovaní poslaneckého zboru zopakoval svoju požiadavku a upozornil na to, že v areále sa schádzajú mladí ľudia a je tu podozrenie na používanie návykových a omamných látok.

Viceprimátor Miroslav Zuberec prisľúbil, že požiada Mestskú políciu o zvýšenie intenzity hliadkovania na Klačne a v okolí areálu. Informoval poslancov, že vstup do skateparku a jeho prevádzku (hlavne dodržiavanie bezpečnostných pravidiel) by malo zabezpečovať občianske združenie Wildspirit, pričom náklady s tým spojené budú hradené z príjmov z reklamy. Viac informácií o združení získate na www.wildspirit.sk.

Ladislav Valent, druhý zo štyroch poslancov z najväčšieho mestského sídliska, sa pripojil ku Ľubomírovi Kubáňovi a upozornil na chýbajúce toalety v skateparku, ktoré neboli v projekte ani naplánované.

Súvisiaci príspevok: http://www.ruzomberok24.sk/clanky?…---

Autor fotografie: Peter Kubaľák/Boardli­fe.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM