Jozef Milan Iné športy

Skatepark otvorený, prevádzka nie je dotiahnutá!

Primátor mesta Ján Pavlík prestrihol spolu so zástupcom realizátora symbolickú pásku parku pre extrémne športy na ružomberskom sídlisku Kľačno. Po rokoch čakania sa nadšencom tohto športu splnil sen.

Slávnostného otvorenia sa zúčastnila celá komunálna špička mesta na čele s primátorom a jeho zástupcami, ako aj poslancami mestského zastupiteľstva v Ružomberku za sídlisko Kľačno a Michala Slašťana, bývalého primátora mesta.

„Je to skutočne naplnením sna mnohých ľudí, dokonca už viacerých generácií, niektorí z nich už s týmto športom aj skončili. Vďaka všetkým , ktorí vydržali, hlavne našej predsedkyni Janke Mišíkovej a ostatným priateľom, že tá snaha nevyšla nazmar“ **povedal za občianske združenie Wildspirit David Šindléry. Na vchode do areálu visí prevádzkový poriadok, bude tu teda stály správca. „Nie, momentálne ešte správca nie je určený, sme v rokovaní s mestom. V najbližšej dobe budeme areál otvárať a zatvárať my.“ ** Na poslednom zastupiteľstve zástupca primátora Miroslav Zuberec povedal, že správca bude od vás a bude platený z príjmov z reklamy… **„Určite nie, nikde to tak nefunguje, náš človek tu po celý čas nebude, maximálne 4 –5 hodín, kedy sa bude starať o dodržiavanie prevádzkového poriadku – hlavne: deti a mladí do 15 rokov len v sprievode dospelej osoby,“ **vysvetlil našej 24-ke David Šindléry.

Poslanec za Klačno Ján Bednárik: „Som rád, že investícia je dokončená. Každopádne, keď to vidím, tu musí byť nejaká stála služba, lebo sa môže hocičo stať, preto sa táto vec musí rýchlo doriešiť.“

RK skatepark
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM