Tlačové správy

Slovenské firmy sa radujú: Ekonomický softvér zlacnel na polovicu!

Slovenskí podnikatelia majú teraz o jeden dôvod k radosti navyše. Najpredávanejší ekonomický a stavebný softvér teraz získajú s mimoriadnou zľavou -50 %. Dokážu tak ušetriť stovky eur a uľahčiť si štart podnikania.

Ilustračný obrázok k článku Slovenské firmy sa radujú: Ekonomický softvér zlacnel na polovicu!
Zdroj: Dnes24.sk

Začiatok roka je ideálne obdobie na zmenu alebo nákup softvéru. Kvalitný softvér na vedenie účtovníctva a miezd zvyčajne stojí niekoľko stoviek eur.

Vo februári 2016 je však všetko inak. Ekonomické programy ALFA plus – jednoduché účtovníctvo, OLYMP – mzdy a personalistika a OMEGA – podvojné účtovníctvo teraz firmy získajú za polovičnú cenu.

A to vrátane aktuálnej legislatívy pre rok 2016 aj daňových priznaní za minulý rok.

Vďaka novým variantom Balíkov podpory sú pre nových zákazníkov pripravené aj bonusy, ktoré neponúka žiadny iný dodávateľ softvéru. K novému programu tak môžu ihneď využívať predĺžené poradenstvo až 11 hodín denne, videoškolenia a publikácie zadarmo a ďalšie výhody.

Získajte najpredávanejšie programy KROS so zľavou 50 %. Až do 28. 2. 2016 môžete využiť mimoriadnu akciu a získať programy KROS maximálne výhodne.

KROS je lídrom na slovenskom trhu v segmente ekonomického, stavebného a znaleckého softvéru. Spoločnosť pôsobí na trhu od roku 1995. V súčasnosti zamestnáva viac ako 250 zamestnancov. Softvér od KROSU používa viac ako 82 tisíc zákazníkov.

foto: kros.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM