Jozef Milan Rôzne

Snehová chumelica dala hasičom poriadne zabrať: Sedem výjazdov za deň!

Štvrtkový deň od samého svitania dôkladne preveril akcieschopnosť ružomberských hasičov a zároveň záchranárov. V ranných hodinách vyťahovali policajné auto spod zadnej časti nákladného auta (príspevok: Nehoda policajta...). To bolo však len na zahriatie v tomto náročnom dni.

Ilustračný obrázok k článku Snehová chumelica dala hasičom poriadne zabrať: Sedem výjazdov za deň!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Zapadnutá sanitka v Komjatnej

O pár hodín vyrazili hasiči ku vytiahnutiu sanitky Rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá zišla z cesty na ceste ku pacientovi v Komjatnej. Do príjazdu hasičov sanitku vytiahol náhodný vodič, a tak hasiči tentoraz nemuseli zasahovať.

Snehová nádielka lámala konáre a stromy

Členovia HaZZ sa museli podieľať na zjazdnosti ciest, keď uskutočnili štyri výjazdy ku odstráneniu konárov, alebo spadnutých stromov na cestu. Dopoludnia odstránili konáre zo štátnej cesty č. 59 pri Korytnici, popoludní popílili a odstránili spadnutý strom pri Liptovskej Osade, potom za hodinu zase za Likavkou, o pol piatej popílili a odstránili aj spadnutý strom pri Korytnici.

Nakoniec dopravná nehoda

Takmer o polnoci hasiči vykonali výjazd ku dopravnej nehode osobného auta, ktoré zišlo mimo štátnu cestu č. 18 pri Černovej. Hasiči za pomoci príslušníkov polície auto vytlačili na cestu. Auto nebolo poškodené a pokračovalo v jazde.

zdroj: HaZZ v RK, Ján Ondruška

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM