Tlačové správy

SNOWPARTY na Donovaloch: TOP akcia tejto sezóny už túto sobotu!

Najväčšie snowboardové podujatie tejto zimy na Slovensku SNOWPARTY odpáli svoj prvý ročník v Riders parku na Donovaloch. Prvý ročník tejto akcie sa uskutoční v sobotu 23. 2. 2013. Prečítajte si, čo všetko tam na vás čaká...

Ilustračný obrázok k článku SNOWPARTY na Donovaloch: TOP akcia tejto sezóny už túto sobotu!
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Práve v časti Záhradište jedného z najpopulárnejších lyžiarskych stredísk sa už onedlho začne snowboardové šialenstvo v podobe Big Air. „Sme presvedčení o tom, že v lyžiarskom stredisku PARK SNOW Donovaly budú pre súťažiacich a divákov pripravené tie najlepšie podmienky. Snowparty 2013 je top akciou tejto zimy a prémie sú vypísané vo výške 3 500 € plus množstvo vecných cien,“ lákajú organizátori podujatia.

Jedným z hlavných adeptov na víťazstvo bude aj člen GoPro tímu Matej Matys, ktorý je 9-násobným majstrom Slovenska a patrí do širšej európskej špičky. Samozrejme budú mať súťažiaci i diváci možnosť vypočuť si od neho užitočné rady ohľadom snowboardingu, okrem toho sa môžu v deň akcie zúčastniť aj rýchlokurzu pod jeho vedením.

Pre divákov je okrem špičkového športového a adrenalínového zážitku pripravený aj bohatý sprievodný program. Módna prehliadka značky O´Neill ktorá predstaví zimnú kolekciu 2013/2014, súťaže o vecné ceny, detské atrakcie, koncert kapely Kontrafakt a v neposlednom rade aj exhibičná jazda Jaroslava Katriňáka a Michala Novockého na svojich motorkách.

Pokiaľ nie ste fanúšikmi snowboardingu, aj pre vás je pripravený parádny program a súťaže o hodnotné ceny od GoPro, O´Ńeill a ostatných partnerov akcie Snowparty. K dispozícii bude aj stánok Dolce Positivo, kde nájdete široký výber zákuskov a chutnej kávy.

Nepremárnite svoju šancu a príďte sa zabaviť na najlepšiu akciu tejto zimy SNOWPARTY.

V súčasnosti prebieha na oficiálnej stránke podujatia www.snowparty.sk registrácia štartujúcich. Na tejto adrese sú dostupné aj ďalšie informácie a aktuality o akcii. Ďalšie zaujímavé novinky o akcii Snowparty nájdete aj na FB stránke https://www.facebook.com/snowparty.sk

foto: parksnow.sk

Donovaly - plagát na akciu SNOWPARTY
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM