Slávka Kellová Tlačové správy

ŠPECIÁLNA AKCIA pre obyvateľov miest a obcí Klastra LIPTOV a OOCR REGION LIPTOV POKRAČUJE!

Vy, obyvatelia regiónu nemusíte precestovať stovky kilometrov, aby ste vyskúšali najdlhší tobogan na Slovensku, zažili tropickú klímu aj počas sychravej jesene, vyskúšali blahodarné účinky termálnej vody, alebo si do sýtosti zalyžovali v dvoch z najlepších lyžiarskych stredísk v Strednej Európe!

Ilustračný obrázok k článku ŠPECIÁLNA AKCIA pre obyvateľov miest a obcí Klastra LIPTOV a OOCR REGION LIPTOV POKRAČUJE!
Foto: Slávka Kellová

Združenie cestovného ruchu Klaster LIPTOV a Oblastná organizácia CR REGION LIPTOV pripravila pre obyvateľov členských miest a obcí špeciálnu akciu, vďaka ktorej môžete navštíviť termálne aquaparky a lyžiarske strediská za výhodnejších podmienok!

Získajte zľavovú kartu LIPTOV Region Card za 3 EUR a až do 23. decembra 2012 čerpajte atraktívne zľavy na TOP atrakcie regiónu Liptov!

ZĽAVY do AQUAPARKOV a na SKIPASY až do 30 %!

Aká je CENA KARTY LRC?

• Špeciálna cena karty LRC – 3 EUR (vrátane DPH)

KEDY A KDE JE MOŽNÉ ZAKÚPIŤ KARTU LRC pre obyvateľov členských miest a obcí?

termín vystavovania LRC: od 1.11.2012 do 21.12.2012

miesto vystavovania LRC: obecné úrady členských obcí Klastra LIPTOV, Informačné centrum Liptovský Mikuláš, Informačné centrum Ružomberok

KTO MÁ NÁROK NA ZAKÚPENIE LRC v rámci špeciálnej akcie pre členov?

Obyvatelia s trvalým pobytom v meste alebo obci, ktoré sú členom Klastra LIPTOV a OOCR REGION LIPTOV a obce Liptovský Ján, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Liptovský Hrádok, Bešeňová, Bobrovec, Bobrovník, Ižipovce, Likavka, Liptovský Michal, Liptovská Sielnica, Liptovské Sliače, Ľubeľa, Lúčky, Malatíny, Pavčina Lehota, Pavlova Ves, Podtureň, Prosiek, Pribylina, Smrečany, Štiavnička, Trstené.

Pri kúpe karty LRC za zvýhodnenú cenu je potrebné sa preukázať dokladom totožnosti s fotografiou (OP, deti do 15 rokov preukazom poistenca).

Aká je PLATNOSŤ KARTY LRC?

Karta platí v období od 17.09.2012 do 31.10.2013. Jej držitelia môžu v tomto období využívať okrem špeciálnych zliav aj zľavy na viac ako 50 atrakcií, služieb a výletných miest v celom regióne Liptov. Kompletné informácie o produktoch a službách, na ktoré si môžete uplatniť zľavu s LRC nájdete na www.visitliptov.skwww.liptovcard.sk

Spoznávajte LIPTOV s regionálnou zľavovou kartou LIPTOV Region Card – ešte výhodnejšie!

Klaster_cennik
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM