Jozef Milan Kultúra

Súťaž o vstupenky: Koncert Láskou nás prikrývaj

V nedeľu 1. decembra 2013 o 15:30 a 18:00 hod. sa vo Veľkej dvorane Kult.domu A.Hlinku uskutočnia dva koncerty Projektu Zbory - Láskou nás prikrývaj. RK24 vám v spolupráci s organizátormi ponúka súťaž o 2 + 2 vstupenky na toto výnimočné podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o vstupenky: Koncert Láskou nás prikrývaj
Zdroj: Dnes24.sk

Orchestrálny projekt ZBORY predstavuje jeho tvorca a dirigent Peter Vlčko.

Čo je projekt Zbory?

  • Projekt ZBORY je hudobný projekt, v ktorom sa stretli rôzni speváci, zbory a hudobníci zo Slovenska. Spája nás radosť z hudby, spevu a samozrejme snaha odovzdať tieto pocity aj našim divákom a poslucháčom.

Ako ste vyberali spevákov do Zborov?

  • ZBORY sú otvoreným spoločenstvom, to znamená, že jeho členom sa mohol stať hocikto, kto vedel a chcel spievať, hrať a bol ochotný obetovať svoj čas pre aktivity tohto projektu.

Prečo sa koncert volá „Láskou nás prikrývaj“?

  • Ide o symbolický názov. Vychádzali sme z našej pilotnej rovnomennej skladby, no zároveň aj z poslania našich koncertov, resp. projektu ako takého. Chceme naozaj rozdať čo najviac lásky prostredníctvom hudby a spevu, a to myslíme naozaj úprimne.

Ako prinášať lásku do tohto sveta?

  • Ak písať o láske pravdivo, tak veľmi uvážlivo. Láska je totiž v prvom rade činom, prežívaním, postojom. Postojom k blížnemu – priateľovi, ale aj nepriateľovi. K dobrému, ale i zlému, neradostnému – všetkému, čo nás v živote stretáva. Láska spočíva v schopnosti prijať s vďakou nielen úspech, ale snažiť sa pochopiť aj to, čo sa nám nepáči a prijíma ťažko.

Súťažná otázka č.1 o 2 vstupenky na koncert o 15:30

1. Napíšte dátum a miesto dvoch koncertov projektu Zbory v Ružomberku

Odpovede zasielajte na adresu redakcie rk24: milan@global24.sk do pondelka 18:00. V utorok doobeda zverejníme víťaza a druhú súťažnú otázku o ďalšie 2 vstupenky.

Projekt ZBORY - LÁSKOU NÁS PRIKRÝVAJ
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM