Tlačové správy

Svätý Mikuláš navštívi dnes Čutkovskú dolinu

Aj v tomto roku sv.Mikuláš prisľúbil návštevu Čutkovskej doliny, kde sa teší na stretnutie s deťmi. Budeme ho spoločne očakávať v sobotu 7.decembra od 16:00 pred Kolibou u dobrého pastiera. Dobrým deťom prinesie niečo sladké a rozsvieti zimné osvetlenie koliby.

Ilustračný obrázok k článku Svätý Mikuláš navštívi dnes Čutkovskú dolinu
Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbený hosť by sa v ideálnej situácii mohol spolu s deťmi pokorčuľovať na ľade novootvoreného ihriska pred Kolibou.

Multifunkčné ihrisko

Liptovská stavebná spoločnosť a mesto Ružomberok v rámci zmluvy o združení finančných prostriedkov dokončili výstavbu multifunkčného hokejového ihriska v Čutkovskej doline. V letnom období bude možné ihrisko s odpruženým športovým povrchom využívať pre športy ako sú mini futbal, tenis, volejbal, hokejbal,… V zimnej sezóne je ihrisko technicky a konštrukčne pripravené ponúknuť prírodné zaľadnenie pre voľné korčuľovanie a ľadový hokej.

Čo ihrisko ponúka

  • umelé osvetlenie počas večernej prevádzky
  • on-line kamerový prenos ihriska prezentovaný na www.kolibaupastiera.sk
  • bezplatná prevádzka multifunkčného ihriska je určená pre verejnosť a bude prvýkrát spustená v zimnom období v závislosti od počasia
  • ihrisko bude možné rezervovať a využívať aj formou platenej objednávky pre individuálne športové skupiny
  • prevádzkový poriadok športoviska bude zverejnený na webstránke Koliby u dobrého pastiera a na informačnej tabuli pred ihriskom

Veríme, že spoločná investícia mesta Ružomberok a LSS,s.r.o, bude ďalším atraktívnym športoviskom pre občanov mesta a dopomôže k rozvinutiu cestovného ruchu v lokalite Čutkovská dolina.

Svätý Mikuláš navštívi Čutkovskú dolinu
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM