Rôzne Správy

SVET O SLOVENSKU: Sexy Cibulková sa rada ukazuje. Na kurtoch sa však nedarí

Nie je to prvýkrát, čo krásna slovenská tenistka dráždi svojich fanúšikov fotkami, kde viac odhaľuje ako skrýva. Akoby chcela ukázať, že tenisové prehry jej náladu nepokazia.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sexy Cibulková sa rada ukazuje. Na kurtoch sa však nedarí
Zdroj: TASR

Len pred pár dňami vypadla Dominika Cibulková v druhom kole grandslamového turnaja US Open v New Yorku, keď podľahla Američanke Sloane Stephensovej. Od sezóny 2009 sa jej iba druhýkrát po ročníku 2013 stalo, že v jednom roku nebola aspoň v štvrtom kole na žiadnom z veľkých podujatí – Australia Open, Roland Garros, či Wimbledon. Zakaždým skončila už v treťom alebo druhom kole. A tak sa očarujúca športovkyňa snaží bodovať aspoň na svojom profile na sociálnej sieti. Že sa jej darí, dokazuje aj článok na švajčiarskom portáli Le Matin.

Hviezdička kurtov

„Aj keď ju Američanka Sloane Stephens vyradila už v druhom kole US Open, krásna Slovenka Dominika Cibulková nestráca dobrú náladu,“ píše švajčiarsky Le Matin. Upozorňuje svojich čitateľov na Cibulkovej fotku na Instagrame, na ktorej je tenistka „obzvlásť sexy.“

Dominika, ktorú podľa portálu prezývajú „*hviezdička kurtov,“* sa rozhodne nehanbí. „Na fotke pózuje zboku a oblečené má úplne roztvorené šaty, vďaka čomu môžeme obdivovať jej nahé krivky,“ popisuje záber Le Matin. Dodáva, že Cibulková je známa svojou vášňou ukazovať sa v sexy oblečení alebo v plavkách.

Na kurte to ide horšie

Nájdu sa aj neprajníci, ktorí pri pohľade na Cibulkovej vyzývavé fotky tvrdia, že by sa radšej mala sústrediť na tenis a nie na narcistické fotky. V digitálnom veku sociálnych sietí však takáto sebaprezentácia patrí k biznisu a aj keď sa Dominike v poslednom čase veľmi nedarí, stále patrí medzi tenisovú svetovú špičku.

Minimálne ju môže tešiť, že z USA si odniesla 70 bodov a slušnú prémiu 86 tisíc dolárov. Nezažíva však najvydarenejšiu sezónu svojej kariéry. Jej zápasová štatistika tento rok je 23:19. Pre neúspech v New Yorku je tiež veľmi otázne, či sa jej podarí dostať sa na koncosezónne WTA Elite Trophy v Číne, ktoré sú prezývané tiež malé majstrovstvá sveta.

Dominika je však športovkyňa, ktorá vie prekvapiť. Dokázala to aj minulý rok na WTA Finals, keď senzačne triumfovala. Ak popri fotení šteklivých záberov poriadne zaberie aj na kurte, môže opäť všetkým vyraziť dych.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM