Ivana Milanová Rôzne Správy

TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: Čo Ružomberčanov najviac zaujalo?

Ďalší októbrový týždeň je za nami a priniesol v regióne niekoľko zaujímavých tém. Vybrali sme pre vás tie, ktoré vyvolali najväčšie čitateľské ohlasy.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: Čo Ružomberčanov najviac zaujalo?
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

1. Pátranie po Milošovi

Policajti pátrajú po nezvestnom mužovi z Partizánskej Ľupče a rozhodli sa obrátiť na verejnosť. Tento článok bol nie len najklikanejší, ale mal aj najviac zdieľaní na našej FB funpage Ružomberok 24. Spomeňte si, nevideli ste ho v uliciach Ružomberka? Podrobnejší opis nájdete tu.

Pomôžte: Polícia vyhlásila pátranie po Milošovi (30), nosí oblečenie naopak

2. Liptovský starý hrad

Minulý víkend sme Vás pozvali na prechádzku po feudálnom sídle postavenom v 13.storočí, ktoré bolo zámerne zničené. Nájdete ho nad dedinou Kalameny. Patrí do expozície Liptovského múzea a posledné roky sa o jeho záchranu pokúšajú dobrovoľníci.

POZNÁVAJTE LIPTOV: Liptovský starý hrad

3. Výstraha pred dažďom

Počas pracovných dní počasie moc neprialo. Meteorológovia varovali naše končiny pred výdatnými dažďovými zrážkami. Bez dáždnika radšej ani na krok. Našťastie víkend potešil a ukázali sa aj slnečné lúče.

Výstraha pre ružomberský okres: Hodiny, v ktorých má liať ako z krhly

4. Synoptofor

Štvrtým najsledovanejším článkom tento týždeň sa stala správa o darovaní nového prístroja Očnej klinike Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku. Od poisťovne dôvera ho dostala nemocnica za umiestnenie sa na prvom mieste v prieskume a hodnotení pacientov všetkých fakultných nemocníc na Slovensku za rok 2015.

ÚVN v Ružomberoku bol darovaný Synoptofor: prístroj na liečbu škúlenia

5. Kam by ste mohli vyraziť cez víkend?

Odpoveď s tipmi našej redakcie nájdete na našej stránke každý štvrtok a môžete v ňom ľahko propagovať podujatie, o ktorom by sa malo vedieť. Stačí nám napísať. Kontakt na redakciu nájdete aj v článku, ktorý bol piatym najčítanejším cez týždeň.

TIPY na VÍKEND: Kedy, kam a o koľkej? Všetko čo sa chystá v Ružomberku pohromade

TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: Čo Ružomberčanov najviac zaujalo?
5
Galéria
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM