Tlačové správy

Turiec Fest je už predo dvermi: Hrajte o lístky a užite si bohatú rockovú nádielku!

Už 13. júna ožije oblasť Turca rockom. INÉ KAFE, Heľenine oči, Arzén či Konflikt. To sú headlineri, vďaka ktorým zažijú Sučany akciu, aká tu ešte nebola. Pre všetkých festivalových nadšencov a milovníkov tvrdšej hudby pripravujú organizátori prvý ročník festivalu s názvom Turiec Fest!

Ilustračný obrázok k článku Turiec Fest je už predo dvermi: Hrajte o lístky a užite si bohatú rockovú nádielku!
Zdroj: TASR

V oblasti Turca sa už síce organizovalo zopár koncertov a menších festivalov, no tento rok to bude výnimočné. Pôjde o premiéru festivalu takéhoto žánru a obsadenia. Turiec Fest bude v Turci vôbec prvá udalosť takejto veľkosti s kapacitou viac ako 2 000 ľudí. Na starom futbalovom ihrisku sa predstavia rockové kapely so zvučnými názvami. Okrem vyššie spomínaných sa účastníci festivalu môžu tešiť aj na formácie ako Kabát Revival, Bank of Joe, Fest Dobre, Eufory a Caliber X. Okrem hudobného programu sa návštevníci budú môcť zapojiť do súťaží o lákavé ceny.

Organizátori sa snažia vyhovieť aj „neturčanom“, ktorí majú záujem prísť a podporiť rockovú hudobnú scénu. „Návštevníkom chceme vyhovieť čo najviac, a preto sme v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko dohodli špeciálne rýchliky, ktoré budú v deň festivalu zastavovať aj v Sučanoch,“ hovorí Matej Matuška, jeden z organizátorov Turiec Festu. Rovnako po skončení festivalu bude zabezpečená doprava do Vrútok, kde môžu návštevníci nastúpiť na rýchliky smerom na Bratislavu a Košice.

VYHODNOTENIE súťaže

Sieť portálov Dnes24.sk vám v spolupráci s organizátorom priniesol súťaž o lístky na Turiecfest. A tu sú mená výhercov, každý získava 1 voľnú vstupenku: Denisa Kršková, Gabriela Mackovčinová a Mária Janotíková. Srdečne blahoželáme, info posielame mailom…

Celodenný program festivalu

12:00–13:00 Fest Dobre
13:00–14:00 Eufory
14:00–15:15 Caliber X
15:15–16:30 Bank of Joe
16:30–18:00 Kabat Revival
18:00–19:30 Heľeniné oči
19:30–21:00 Arzén
21:00–22:30 Konflikt
22:30–0:00 Iné Kafe

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM