Jozef Milan Rôzne

Učitelia Spojenej školy v Ružomberku napísali na tabuľu: Neučíme, neskúšame, ideme sa zabávať!

Vedenie a učitelia v ružomberskej Spojenej škole - Strednej odbornej škole obchodu a služieb pripravili 1. júna, na Deň detí, pre svojich študentov šokujúce prekvapenie. Iste väčšie, ako akékoľvek známky na dnešných vysvedčeniach.

Ilustračný obrázok k článku Učitelia Spojenej školy v Ružomberku napísali na tabuľu: Neučíme, neskúšame, ideme sa zabávať!
Zdroj: Dnes24.sk

„Aj študenti strednej škole sú stále deťmi. Naši učitelia pre nich pripravili podujatie plné zábavy, hier a cien,“ informovala Miriam Boco-Zigová a zároveň popísala, čo sa vlastne v škole udialo.

  • Učitelia sa rozhodli prekvapiť žiakov, aby v škole bola aj zábava.
  • Študenti sa najprv na pokyn pána riaditeľa zhromaždili v aule. Oslava ich sviatku bola úplným prekvapením, ani jeden žiak netušil, čo sa ide diať.
  • Deti museli absolvovať 10 stanovíšť: hod loptou do basketbalového koša, kopnúťloptu do bránky, mikádo, loviť rybičky , odpovedať na vedomostne otázky z geografie, showbiznisu , ale aj na otázky typu: Prečo nosí kráľ zelene traky?.
  • Vyhrať mohli nielen v súťažiach, ale aj v tombole: perá, sladkosti, pizzu a 100 Euro –obalov …
  • Študenti, ale aj učitelia sa zabavili v dobrej atmosfére a všetci dúfame, že prvý ročník osláv bude pokračovať v budúcich rokoch.

Text + foto: Miriam Boco-Zigová

Deň detí v Spojenej škole
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM