Ivana Milanová Rôzne

V Čutkovskej doline sa ozývalo dunenie mašín

V sobotu (28.05.2016) otvorili motorkársku sezónu Free riders Ružomberok druhým ročníkom Moto kempingu. V Čutkovskej doline sa stretlo vyše 50 majiteľov dvojkolesových tátošov z Ružomberka ale aj Púchova, Martina, Lipt. Mikuláša a Oravy.

Ilustračný obrázok k článku V Čutkovskej doline sa ozývalo dunenie mašín
Zdroj: Dnes24.sk

Po registrácii vyštartovali účastníci na pravé poludnie na spanilú jazdu z Čutkova do mesta Martin a späť, čím otvorili tohtoročnú sezónu.

Vracali sa do poriadne upršaného Čutkova, kde ich však organizátori čakali s guľášom, pivom, či kofolou. V priateľskej atmosfére pokračovalo stretnutie posedením, grilovaním mäsa a zábavnými súťažami. Podvečer sa zapálila vatra a nadšenci motoriek sa zabávali pri vystúpení ružomberskej kapely The Carmen. Ozvučoval ich Andrej Macik a do skorých ranných hodín im hral do tanca DJ Ladislav Dubovický.

„Sme radi, že sa na tohto ročnom Moto kempingu stretlo cez 80 motonadšencov z nášho klubu ale aj širokého okolia. Dúfame, že sa nám podarí stretnúť aj o rok a dovtedy najazdíme na motorkách veľa kilometrov bez nehody.“ povedal Peter Ferenčík, prezident klubu FREEriders Ružomberok.

Výbornú atmosféru a motorky si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…-vina-239485

http://ruzomberok.dnes24.sk/…cnost-239493

http://ruzomberok.dnes24.sk/…-juna-239474

V Čutkovskej doline sa ozývalo dunenie mašín
45
Galéria
Foto: Ivana Milanová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM