Rôzne

V Martinčeku zostávajú neobsadené dva byty. Nemáte záujem?

V mesiaci jún sa uskutoční kolaudácia nájomného bytového domu „Martinček 22 b.j.“, ktorého prenajímateľom je Obec Martinček. K dnešnému dňu zostávajú neobsadené dva dvojizbové byty.

Ilustračný obrázok k článku V Martinčeku zostávajú neobsadené dva byty. Nemáte záujem?
Zdroj: Dnes24.sk

V prípade záujmu o nájom je možné sa informovať na Obecnom úrade v Martinčeku, č. tel. 0910 613443, mail: ou@martincek.sk, ktorý sprostredkuje aj obhliadku voľných bytov.

Poloha bytovky

Bytový dom sa nachádza v peknom tichom prostredí v blízkosti prírody. Výhľady z bytov sú orientované z dvoch smerov západ – východ, rohové byty aj zo severu. Sú v ňom dvoj, troj a jednoizbové byty. Trojizbové byty majú podlahovú plochu 63 m2, dvojizbové priemerne 58 m2, jednoizbové 30,5 m2. Vybavenie bytov zodpovedá bežným štandardom, kúpeľňa je vybavená vaňou, elektrickým bojlerom na ohrev vody, kúrenie a sporák je na elektrickú energiu.

Obec

Prostredie obce je pokojné, nakoľko obec je krajová. Nachádza sa 5 km od okresného mesta Ružomberok. V obci je obecný úrad, obchod, kostol, 2 pohostinstvá, futbalové a basketbalové ihrisko, knižnica. Deti môžu navštevovať materskú školu v obci a základnú školu v susednej obci Likavka, vzdialenej 3 km s dobrou možnosťou autobusovej dopravy.

autorom članku a foto je Danka Surová, zástupkyňa starostu

Nájomné byty Martinček
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM