Ivana Milanová Krimi

V Ružomberku sa pohybuje bezdomovec, ktorý si opakovane podrezáva žily

Obyvatelia mestskej časti Polík oznámili v stredu 18. mája, že na lavičke na ulici Š. Moyzesa od rána spí bezdomovec. Policajti zistili, že je pod vplyvom alkoholu a pri opätovnej kontrole mu už museli podávať prvú pomoc.

Ilustračný obrázok k článku V Ružomberku sa pohybuje bezdomovec, ktorý si opakovane podrezáva žily
Zdroj: Webnoviny.sk

Hliadka oznámenie preverila a zistila, že na lavičke sedí 54 ročný muž bez domova. Tento bol pod vplyvom alkoholu, ale uviedol, že si chvíľu oddýchne a odíde, pretože ho bolia nohy. Preto ho hliadka nechala na mieste, no keď sa po hodine na miesto vrátila, aby muža skontrolovala, našla bezdomovca s hlbokými reznými ranami na ľavom zápästí. Z rán mu tiekla krv a vedľa neho na zemi sa nachádzal zakrvavený nôž. Jeden člen hliadky okamžite vybral autolekárničku a začal mužovi poskytovať prvú pomoc, keď sa pomocou obväzov snažil zastaviť krvácanie. Druhý policajt zatiaľ telefonicky kontaktoval rýchlu záchrannú službu.

Záchranári ho poznajú

Po príchode sanitky si poraneného muža prevzali zdravotnícki záchranári. Títo muža poznali už z minulosti, pretože si takéto zranenia nespôsobil prvý krát, čo si na jazvách všimli aj zakročujúci mestskí policajti.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež:

http://ruzomberok.dnes24.sk/…ladmi-238722

http://ruzomberok.dnes24.sk/…aujem-238728

http://ruzomberok.dnes24.sk/…amery-238622

Zdroj: Mestská polícia Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM