Tlačové správy

VIDEO: Policajné komando sa riadne potrápilo. Aha, aké dvere im narobili problémy

Partička skúsených kukláčov testovala dvere do bytu. Najprv páčidlo, potom sekera, zbraň a nakoniec baranidlo. Nič z toho nepomohlo nielen im, ale ani zlodejovi, ktorý to skúšal ešte pred nimi. V čom to bolo?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Policajné komando sa riadne potrápilo. Aha, aké dvere im narobili problémy
Zdroj: Dnes24.sk

Chystáte sa na dovolenku? Nenechávajte zlodejom „otvorené“ dvere. Obyčajné dvere prekoná každý skúsený lupič. A takéto nemalé prekvapenie v podobe skonfiškovania cenností nepoteší nikoho po návrate z dovolenky…

V letnom období by sme sa všetci mali držať rád, ktoré môžu ochrániť majetok nie jedného majiteľa bytu, domu, či inej nehnuteľnosti.

Základné triky, ako oblafnúť zlodejov

Dovolenku oznámte len tým, ktorým úplne dôverujete. Kľúče od bytu zverte blízkemu človeku, aby vám nielen zalieval kvetiny, ale tiež vyberal schránku a občas otvoril okno, respektíve zmenil polohu žalúzii, alebo večer rozsvietil v byte svetlo. Bude to tak budiť dojem, že je stále niekto doma.

Byt majte riadne poistený. Odporúča sa pre rýchle a efektívnejšie jednanie s poisťovňou vytvorenie foto či video dokumentácie všetkých cenných vecí v byte, pokiaľ možno aj s výrobnými číslami.

Obyčajné vchodové dvere nie sú prekážkou pre žiadneho zlodeja.

Základom zabezpečenia bytu sú predovšetkým kvalitné bezpečnostné dvere, ktoré sú odolné proti násilnému vniknutiu. Bezpečnostné dvere by mali spĺňať minimálne 3. bezpečnostnú triedu, ktorá zaisťuje vysoký stupeň ochrany, odolnosť voči mechanickému napadnutiu s vysokou odolnosťou voči statickému a dynamickému zaťaženiu.

Dajte si ale pozor, aby dvere boli naozaj bezpečnostné, a aby sa za bezpečnostné len nevydávali. Ako to zistiť? Poznáte ich podľa toho, či sú riadne certifikované. Testovanie sa uskutočňuje v akreditovaných skúšobniach. Dvere bez certifikátu zlodeja nezastavia a ušetrené peniaze pri kúpe sa vám vo výsledku naozaj nevyplatia.

Bezpečnostné dvere značky SHERLOCK rýchlo a kvalitne

Kvalitné a certifikované dvere ponúka aj spoločnosť SHERLOCK. Dvere SHERLOCK nielen odradia zlodeja, ale tiež výrazne tlmia hluk, tepelne izolujú a sú odolné proti požiaru. Veľmi dôležitá je aj veľmi dlhá životnosť, ktorá je odskúšaná v akreditovanej skúšobni.

Odchádzate už v blízkej dobe a bojíte sa, že montáž nových dverí do odjazdu nestihnete? Môžete ich mať namontované pomerne rýchlo, najžiadanejšie modely má spoločnosť SHERLOCK k dispozícii v expresnom režime, namontujú ich v Bratislave a okolí do 5 pracovných dní od objednania a do 10 dní na celom Slovensku.

Ponuka expresných bezpečnostných dverí SHERLOCK sa týka najpredávanejšej modelovej rady Praktik Plus, modelu K330/3 vo vybraných laminovaných povrchových úpravách a šírkou dverí 80 mm. Montáž je veľmi rýchla, ale vždy stopercentne kvalitná a dôkladná.

Cez bezpečnostné dvere SHERLOCK sa pri testovaní nedostala ani policajná zásahová jednotka rýchleho nasadenia. Pozrite si VIDEO

Dvere od firmy SHERLOCK vám poslúžia veľa rokov. Viacej informácii o bezpečnostných dverách SHERLOCK®, vrátane katalógu produktov nájdete na www.sherlock.sk.

foto: sherlock.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Sherlock dvere
3
Galéria
Foto: - -
S týmito dverami si neporadil lupič ani kukláči
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM