Jozef Milan Kultúra

Víkendová pozvánka je bohatá: Lampiónový sprievod sv. Martina, koncerty, futbal a iné

Na konci týždňa vám prinášame pravidelný prehľad podujatí, ktoré sa konajú v meste a okrese. V sobotu poobede sa v kine Kultúra koná tradičný gospelový festival, v nedeľu hrajú futbalisti šláger kola so Slovanom. Propagujte sa - informácie stačí zaslať na: milan@global24.sk.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová pozvánka je bohatá: Lampiónový sprievod sv. Martina, koncerty, futbal a iné
Foto: Jozef Milan

PIATOK

LAMPIÓNOVÝ SPRIEVOD SV. MARTINA

Občianske združenie Rosart, Mesto Ružomberok a Materské centrum Nevedko vás pozývajú v piatok 8. novembra 2013 o 16:30 na Lampiónový sprievod sv. Martina – Program:

  • Rozprávka o zatúlanom lampióne (Park Š. N. Hýroša)
  • Sprievod spojený s prekvapeniami (trasa: Park Š. N. Hýroša – Veľký Závoz – Radnica – Námestie A. Hlinku – Malý Závoz – Podhora – Mostová ulica – Park Š. N. Hýroša)

Sprievodný program: „Podajme ruku rodine" – pomôžte rodinám v okrese Ružomberok a doneste ešte použiteľné posteľné prádlo, uteráky a deky. Deti môžu doniesť jednu menšiu hračku kamarátovi v núdzi (MC Nevedko). (V galérii sú fotky z 9.11.2012)

HORANA A SYN V ČAJOVNI AQUILA

Čajovňa Aquila vás pozýva v piatok 8. novembra 2013 o 19:00 na etnofolkový akustický koncert novodrevnej pesničkárkyHorany a jej syna. Novodrevná pesničkárska dvojica spája autentický folklór a folkrockové cítenie, ľudové motívy a autorskú tvorbu. O prírode nielen spieva, ale v nej aj žije. Novodrevná hudba vychádza z karpatskej hudby, pôvodnej aj ľudovej, ktorú tvorivo rozvíja v duchu súčasnosti. Ústrednou myšlienkou je úcta k prírode a skutočnému dedičstvu predkov – korýtkové husle, akustická gitara, píšťaly, bubon Dob, fujara – Vstupné dobrovoľné

SOBOTA

FESTIVAL SPIEVAJME PÁNOVI V KINE KULTÚRA

Pozývame vás v sobotu 9. novembra 2013 o 13:00 do Kina Kultúra v Ružomberku na festival mládežníckych zborov a gospelových kapiel Spievajme Pánovi. Účinkujú: spevokol Námestovo New, chválová skupina LF, chválová skupina Worship.sk a skupina 40thers – Súčasťou podujatia budú aj tvorivé dielne pre deti (Stopka n.o.) a tombola – Vstupné: 1,50€

KONCERT SKUPÍN SYMBIOSIS A HOLOTROPIC

Piváreň Nové Korzo vás pozýva v sobotu 9. novembra 2013 o 20:00 na koncert skupín Symbiosis a Holotropic.Vstup zdar­ma

  • Symbiosis – moderný progresívny metal / djent, ktorý si svojou sviežosťou získava fanúšikov po celom Slovensku. Majú za sebou hranie na festivale Pohoda, či naživo v Rádiu_FM.
  • Holotropic – ďalšia mladá kapela, ktorá sa orientuje na progresívne extrémne žánre a taktiež sa ukázala live v Rádiu_FM. Spolu so Symbiosis vám budú chcieť ukázať, že slovenská scéna nespí.

KONCERT SKUPINY DÚHOVÉ EMINENCIE

Čajovňa Relax Club vás pozýva v sobotu 9. novembra 2013 o 20:00 na koncert skupiny Dúhové eminencie. Hudobný mix zmiešaný z austrálskeho didgeridoo, indického sitar, bansuri, čínskeho hulusi, tureckého sazu, elektronických samplerov a perkusii z celého sveta. Vstupné: 2,00€

NEDEĽA

MFK RUŽOMBEROK – ŠK SLOVAN BRATISLAVA

V nedeľu 10. novembra 2013 o 14:30 sa uskutoční zápas 17. kola Corgoňligy MFK Ružomberok – ŠK Slovan Bratislava. – Lístky na zápas MFK Ružomberok – ŠK Slovan Bratislava si môžete v predpredaji zakúpiť do 09.11.2013 v In­formačnom centre Ružomberok. Vstupné: 3,00€ / 2,00€ – Žiaci základných a stredných škôl majú vstup na zápasy voľný (na tribúnu B/sektor D, vstup od KU) na základe menného zoznamu žiakov podpísaného riaditeľom školy.

CHUDOBNÝ BOHATÝM A BOHATÝ CHUDOBNÝM

Nedeľa 10. 11. 2013, 15:30 hod. – Čajovňa Aquila – Vstupné: Vstup zdarma – Pozývame všetky detičky a ich rodičov na detské improvizačné divadielko Chudobný bohatým a bohatý chudobným a na hravé dielne.

VÝSTAVY – NOVEMBER 2013

Program na : http://www.ruzomberok.sk/…ovember-2013

Lampiónový sprievod
16
Galéria
Foto: Jozef Milan
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM