Ivana Milanová Kultúra

Vkĺznite do temnejšieho odtieňa: 50 odtieňov temnoty v Kine Kultúra. Lístky sú už v predaji!

Zmyselný a neodolateľný. Taký bude Valentín v ružomberskom kine. Stačí keď vezmete svoju milú/milého na pokračovanie hitu 50 odtieňov sivej. Kino Kultúra pripravilo hneď niekoľko premietaní.

Ilustračný obrázok k článku Vkĺznite do temnejšieho odtieňa: 50 odtieňov temnoty v Kine Kultúra. Lístky sú už v predaji!
3
Galéria
Zdroj: Kino Kultúra

Zatiaľ čo pánska stránka publika očakáva vo februári pokračovanie Johna Wicka, nežnejšie pohlavie sa sústredí na úplne iný film. Po dvoch rokoch prichádza pokračovanie masového hitu Päťdesiat odtieňov sivej pod názvom Päťdesiat odtieňov temnoty s premiérou 9. februára.

Ešte temnejšie, zmyselnejšie a neodolateľne návykové!

Oproti jednotke nás čaká zmena na režisérskom kresle. Sam Taylor-Johnson vystrieda James Foley (House of Cards, Hannibal) a preto môžeme očakávať brutálnejšie a erotikou nabité pokračovanie.

Aký príbeh nás tento krát čaká?

Odmietnutý Christian Grey sa pokúsi presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Tá súhlasí, avšak len pod podmienkou, že sa zmenia pravidlá, na ktorých doteraz ich vzťah fungoval. Vo chvíli, keď sa medzi nimi začne obnovovať dôvera a do ich spolunažívania sa vráti stabilita, začnú sa okolo nich motať temné tiene z Christianovej minulosti. Ich cieľom je zničiť spoločnú budúcnosť páru.

Kino Kultúra pripravilo pre nás hneď niekoľko premietaní, z ktorých si môžete vybrať. Lístky sú už v predaji. Kúpiť či zarezervovať si ich môžete aj z pohodlia domova na ich webe: https://goo.gl/iCG7Re Ak sa rozhodnete pre rezerváciu pozor, v emaily Vás upozornia do kedy je potrebné zarezervované lístky zaplatiť.

Zdroj: Róbert Maslo, Kino Kultúra Ružomberok.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Kino Kultúra
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM