Romana Buganová Krimi

Vodič (39) zišiel z cesty a takto zrámoval svoj chevrolet: Policajti onedlho zistili, čo bolo vo veci! FOTO z miesta

Podľa policajnej správy vodič (39) zišiel z cesty rovno do priekopy, tu však jeho jazda neskončila. Pozrite si zábery priamo z miesta havárie.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (39) zišiel z cesty a takto zrámoval svoj chevrolet: Policajti onedlho zistili, čo bolo vo veci! FOTO z miesta
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala policajná hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová, vo štvrtok 3. septembra krátko popoludní spôsobil dopravnú nehodu na diaľnici D1 v smere Liptovský Mikuláš – Ružomberok v katastri obce Gôtovany 39 ročný vodič jazdiaci na vozidle Chevrolet Aveo.

„Vodič zišiel v smere jazdy mimo vozovku vpravo do priekopy, kde pokračoval v jazde pokiaľ vozidlo nezastavilo. Pri nehode sa ľahko zranil 39 ročný vodič, ktorý sa na vyzvanie policajtov podrobil dychovej skúške. Policajti vodičovi namerali 2,10 promile,“ informovala Balogová.

Hmotná škoda odhadnutá pri dopravnej nehode predstavuje podľa nej asi 3 500 €. „39 ročný vodič bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodala.

Dopravná nehoda na severnej diaľnici D1: Spôsobil ju podnapitý vodič
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM