Jozef Milan Rôzne

Voľby 2012

(TASR) - Slovenskú národnú stranu (SNS) povedú do predčasných parlamentných volieb predseda Ján Slota, jeho prvý podpredseda Andrej Danko a šéf klubu SNS Rafael Rafaj. Okres Ružomberok je zastúpený dvomi kandidátmi - Milan Frič má poradové číslo 9 a

Podnikateľ Milan Frič, bývajúci v Lipt.Sliačoch, je predsedom Krajskej rady SNS Žilina a poslancom Vyššieho územného celku Žilina. V prípade volebného úspechu strany by sa chcel v slovenskom parlamente venovať problémom podnikateľskej sféry, pretože sám už 13-ty rok podniká v stavebníctve a problémy malých podnikateľov či živnostníkov dôkladne pozná. Jedným z nich je pridlhá, až 90 denná splatnosť faktúr, ktorá býva i likvidačná. Milana Friča teší, že strana prichádza aj s novými tvárami mladších politikov. Druhým kandidátom z dolného Liptova je dlhoročný starosta obce Lipt.Štiavnica a poslanec VUC Dušan Lauko.

Štvrté miesto na kandidátke SNS obsadil exminister školstva Ján Mikolaj, nasleduje Ján Ikréniy, poslanec Štefan Zelník, Peter Petko, poslankyňa Milada Belásová, Milan Frič a prvú desiatku uzatvára exminister pôdohospodárstva Miroslav Jureňa. „Na kandidátke dávame priestor aj novým tváram. Sú tam starí kozáci aj úplne mladí ľudia a som presvedčený, že ten štafetný kolík, ktorý tu predám najmä tým mladým, ponesú so cťou a hrdosťou, že kandidujú za SNS,“ povedal Ján Slota na margo kandidačnej listiny. Verí, že dovedie SNS do víťazného ťaženia do slovenského parlamentu s tým, že po určitom čase nechá túto štafetu mladým v parlamente a on sa bude venovať viac politickej činnosti v strane.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM