Jozef Milan Kultúra

Vstupenky na koncert Láskou nás prikrývaj majú majiteľov

V nedeľu 1. decembra 2013 o 15:30 a 18:00 hod. sa vo Veľkej dvorane Kult.domu A.Hlinku uskutočnia dva koncerty Projektu Zbory - Láskou nás prikrývaj. Vyžrebovali sme výhercu dvoch vstupeniek v 2.kole súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Vstupenky na koncert Láskou nás prikrývaj majú majiteľov
Zdroj: Dnes24.sk

Dve vstupenky na koncert o 15:30 získala Martina Gomolová z Ružomberka. Blahoželáme. (prvý výhercom bol Ján Mačuš)

Redakcia RK24 nahlásila organizátorom výhercov oboch kôl, ktorí si vstupenky vyzdvihnú priamo na mieste pred koncertom o 15:30. Výhercovia prineste si identifikačný doklad!

Tvorca a dirigent projektu Zbory Peter Vlčko v rozhovore odpovedal aj na otázku:Koho chcete osloviť? Kto je vaše publikum?

Nemáme vyšpecifikované publikum, ktorému by mala patriť naša hudba. Je to hudba pre všetkých – starých, mladých, pre každého, kto si chce nájsť k nej cestu. Dodám, že členovia ZBOROV hrajú a spievajú bez nároku na honorár, naše zisky idú na rozvoj a podporu tohto projektu. Ja sám ako autor si na ňu nenárokujem a vnímam ju ako dar, ktorý chcem odovzdať iným a verte mi, táto hodnota sa mi vracia niekoľkonásobne. Práca v ZBOROCH je veľmi náročná, no keď stojím a dirigujem na koncerte alebo počas skúšky, niekedy je naozaj ťažké nezložiť bezmocne ruky a nechať sa unášať silou, ktorá zo všetkých vychádza. Práve o tom je život – o dávaní a prijímaní.“

Projekt ZBORY - LÁSKOU NÁS PRIKRÝVAJ
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM