Slávka Kellová Rôzne

Z áut ukradli 750 litrov nafty. Slučka sa sťahuje

Polícia v Ružomberku pátra po doposiaľ neznámych páchateľoch, ktorí z utorka na stredu ukradli v Liptovských Sliačoch z troch nákladných áut asi 750 litrov motorovej nafty. Za touto akciou má stáť údajne organizovaná skupina!

Nákladné autá boli odstavené v družstevnom areáli v obci Liptovské Sliače. Páchatelia vylomili veká na palivových nádržiach, čím spôsobili majiteľom ďalšiu škodu vo výške asi 135 eur. Odcudzením nafty vznikla majiteľom vozidiel škoda za viac ako 1100 eur. Polícia v Ružomberku začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Podľa našich informácií ide o organizovanú skupinu osôb, ktorá je dobre vybavená na takúto trestnú činnosť a ktorá v tejto obci "nepôsobila! po prvýkrát. Podľa zatiaľ nepotvrdených súvislostí, ide o skupinu zlodejov znalých pomerov v dedine, ktorí nebývajú v obci, ale na miesto činu sa privezú a po krádeži unikajú mimo okres Ružomberok.

Starosta obce Ján Ondrejka nechce nechať túto vec len na políciu. " V najbližšom období máme v pláne zaviesť monitorovací systém, ktorý si posvieti na páchateľov trestnej činnosti v obci", informoval ruzomberok24.sk starosta.

Ak ste videli podozrivé osoby, dajte o tom vedieť na príslušnom policajnom útvare alebo na čísle 158.

ilustračné foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM